Необходимото мнозинство за свикване на е абсолютно невъзможно без подкрепата

...
Необходимото мнозинство за свикване на е абсолютно невъзможно без подкрепата
Коментари Харесай

Христо Христев: Невъзможно е мнозинство за ВНС без подкрепа от БСП и ДПС

Необходимото болшинство за привикване на е безусловно невероятно без поддръжката на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, уверен е юристът по интернационално наказателно право. Пред bTV той съобщи, че актуалната Конституция подхожда в общ проект на най-хубавите конституционни постижения в Европа и че няма нужда от напълно нов главен закон.
Предлагането на, по думите му е едно на вятъра упражнение, което цели да отклони вниманието и да удължи времето до края на мандата в една по-комфортна обстановка, в която няма да се разисква по какъв начин са изхарчени едни избрани пари.
 Срещата на прокурорите е формат отвън правната рамка за прокуратурата, счита специалист Срещата на прокурорите е формат отвън правната рамка за прокуратурата, счита специалист
Правната рамка, която дефинира функционалностите на прокуратурата, не съдържа подобен формат. Така доцент Христо Христев, учител по европейск...
Христев изрази неразбиране по какъв начин ще бъде изработен рестарт на системата и уточни, че някакво същинско основаване на страната в предлагания план няма.
Повечето от препоръчаните промени не постановат свикването на Велико национално заседание, като се изключи намаляването на броя на депутатите от 240 на 120, означи Христев и изрази подозрения - " колкото и жестоко да звучи, доста по-лесно е да купите 120 депутата, в сравнение с 240 ".
По думите му, концепцията за делене на на обособени колегии не може да бъде магическо решение. Той е безапелационен, че с намаляването на мандата на нищо няма да се реализира: " Това, че ще намалите мандата на един човек с безспорна власт, не значи, че ще намалите неговата безспорна власт ", предизвести Христев. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР