Необходимо ли е да се стараем да изглеждаме по-интелигентни? В

...
Необходимо ли е да се стараем да изглеждаме по-интелигентни? В
Коментари Харесай

5 лесни начина да изглеждаме по-интелигентни

Необходимо ли е да се стараем да изглеждаме по-интелигентни? В някои обстановки - евентуално да. Знаем поговорката " По облеклата посрещат, по думите изпращат ". Ако желаеме да се отнасят с нас съществено, добре е да се съобразяваме с някои елементарни правила в обличането, ситуацията на тялото, говоренето. Например:

1. Носете повече облекла

Носенето на повече облекла ви прави по-компетентни, сочат резултатите от изследване. Това се отнася както за мъжете, по този начин и за дамите. Когато виждаме повече плът у някой, това ни предизвиква да мислим за тялото на човек, а не за неговия разум.

2. Установявайте контакт с очите

Поддържането на контакт с очите, до момента в който говорите, е един от най-лесните способи да изглеждате по-умни, разкрива проучването. Различни проби потвърждават, че хора, които поддържат контакт с очите, фактически са по-умни. 

3. Правилната прическа

Средните повърхностно изглеждащи прически се смятат за по-подходящи за дамите, сочи изследване. Този жанр се свързва също и с добродушост. Прическата, която придава на мъжа по-интелигентен тип е също междинна дължина. 

4. Дръжте очите си отворени и не се мръщете

Получаването на задоволително количество сън прави хората по-интелигентни, поради метода, по който сънят се отразява на спокойния израз на лицето им. Хората, които са по-добре отпочинали, държат очите си по-широко отворени и нямат навъсен тип на лицето си. 

5. Говорете постепенно

По-бавният говор кара хората да звучат по-интелигентно, разкрива проучване, в което хората трансформират тона, интонацията и темпото си на говорене, с цел да зучат по-секси, по-уверени, по-интелигентни или по-властни. И при двата пола бавното говорене ги кара да звучат по-интелигентно и преобладаващо.

Източник: PsyBlog / Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР