Необходимо е само малко наблюдение, за да разберете повече за

...
Необходимо е само малко наблюдение, за да разберете повече за
Коментари Харесай

4 форми на юмрук, които разкриват много за вашата личност

Необходимо е единствено малко наблюдаване, с цел да разберете повече за даден човек. Тялото разкрива доста за вътрешното Аз на съперника ви и оказва помощ да се откри метод за връзка с него. Предлагаме ви да преминете дребен тест, където ще би трябвало да свиете ръката си в пестник и да изберете опцията, която ви пасва най-добре.

1. Палец от горната страна

2. Палец вътре

3. Палец настрана

4. Палец извърнат нагоре

Какъв е вашият вид?

Палец от горната страна

Вие сте може би най-енергичният човек в света. Непрекъснато търсите нови познания и усещания, пробвате се да обхванете всичко едновременно. Графикът ви не включва излежаване пред тв приемник. Вие сте човеколюбец до мозъка на костите, общителен човек, който постоянно ще помогне и успокои някого. Правите повече, в сравнение с казвате, и това, както и вашата надеждност и добрина, кара всички да ви почитат и правят оценка. Вдъхновявате и зареждате с сила всички към вас, ставайки елементарно почитан водач.

Палец вътре

Вие сте умни и прилични, само че не сте доста положителни в основаването на нови другари. Околните към вас може да имат усещането, че сте безмълвни и мрачни, само че откакто ви познаят по-добре, те откриват, че сте в действителност меки и даже много уязвими. Имате заложба да видите корена на всеки проблем и методите за решаването му. Вие сте проницателни и остри, визията ви постоянно е най-точното и решенията ви са верни. Прецизността и замислеността играят във ваша изгода, макар че от време на време изисквате прекалено много от себе си и се притеснявате. Ето за какво имате потребност някой да ви разбере без думи.

Палец настрана

Вашият лозунг е „ всеки самичък избира пътя си “, а вашият път нормално е сложен. Вие сте удобен и сериозен, изправяте се бързо и знаете цената си. Вашият гръбнак е минимум от стомана. Страхът ви от неуспех обаче постоянно ви пречи да вземате смели решения: това е единственото нещо, което може да разклати увереността ви. Ето за какво постоянно се нуждаете от утвърждение и хвалба. Вашите другари ценят вашата откровеност, надеждност и заостреност. Околните се усещат предпазени във ваше наличие и постоянно са щастливи да имат вашата компания. Не забравяйте, че с поддръжката на околните си вие сте способни на всичко.

Палец извърнат нагоре

Вие сте непретенциозен, само че компетентен и многостранен. Имате бърз разум, който генерира безчет хрумвания, които на пръв взор може да наподобяват невъзможни. Обожавате да откривате света и, още по-добре, имате средства за това. И въпреки всичко от време на време ви е мъчно да се концентрирате върху нещо съответно, тъй като желаете да знаете всичко. Всички останали считат, че сте ходеща енциклопедия и доста желаят съвета ви. Но сте много затворени, деликатно избирате обкръжението си и давате най-ценния съвет единствено на определените.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР