Необходимо е да има много бърза чуваемост и да загърбим

...
Необходимо е да има много бърза чуваемост и да загърбим
Коментари Харесай

Болнична асоциация недоволства от НЗОК и предупреждава, че трябват повече пари за COVID-19

Необходимо е да има доста бърза чуваемост и да загърбим всякаква администрация. Финансирането е значимо, само че и реакцията също – има анекси за разкриване на коронавирус кревати, за промяна на реанимационни кревати. Без тези анекси с НЗОК не можем да ги разкрием. Това съобщи юрист Свилена Димитрова, ръководител на Българската болнична асоциация.
Касата би трябвало да утвърди преобразуването на кревати, с цел да може да се отчетат – с други думи да бъдат платени пари от НЗОК. Имаме сигнал за над два месеца, до момента в който се чака подобен анекс да бъде подписан, съобщи Димитрова пред Нова телевизия, акцентирайки, че приказва за Русе.
бонуси на персоналните лекари: Работим в незабавен порядък " alt= " НЗОК за неизплатените Коронавирус бонуси на персоналните лекари: Работим в незабавен порядък " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2014/07/10/0237012001404995314_1529164_144x110.webp " > НЗОК за неизплатените Коронавирус бонуси на персоналните лекари: Работим в незабавен порядък
НЗОК работи в незабавен порядък при осъществяване на всички нормативни условия за погашение на регистрираните от договорните парньори суми, ка...
Очакваме да има нарастване на разноските по клинична пътека приблизително сред 20 и 80%, продължи Димитрова, обяснявайки каква следва да е цената на клиничната пътека за банкет на пациент с ковид.
Попитана какъв брой интензивни кревати има в този момент, Димитрова не разяснява, тъй като всичко варира. Не би трябвало да си приказваме по малкия екран, с цел да се случват нещата, настоя тя, като по думите ѝ лечебните заведения са принудени да нарушават разпоредбите и да одобряват заболели с COVID-19.
Според Димитрова, би трябвало да има държавен фонд, с който да се бориш с пандемията, а освен да се финансира от здравни вноски.
Още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР