Необходимите 250 000 лева бяха събрани само 4 месецаБлагодарение на

...
Необходимите 250 000 лева бяха събрани само 4 месецаБлагодарение на
Коментари Харесай

Родители, изгубили дъщеричката си, дариха 130 000 лева за детска линейка

Необходимите 250 000 лв. бяха събрани единствено 4 месеца

Благодарение на последното подаяние от 130 000 лв., което направиха от сем. Димови преди броени дни и единствено за 4 месеца от началото, когато беше оповестено, че ще се събират средства за профилирана детска здравна кола за спешна помощ в помощ на хиляди бебета и деца, към този момент е събраната нужната сума от 250 000 лева Това оповестиха уредниците на акцията "Аз имам вяра и оказвам помощ ".

Ето още, какво споделят уредниците на акцията:

"Събрана сума от 250 000 лева се реализира с помощта на хиляди обединени положителни хора дружно с които в последните месеци събирахме капачки за преработване, стотинки, дарения и религия в положителното!

Следващите стъпки са поръчването, изработването и доставянето на профилираната кола за спешна помощ, което ще отнеме няколко месеца, само че пък е ще бъде извънредно скъпа и ще оказва помощ на експертите педиатри в обслужването на сред 5 и 10 деца в денонощието!

Припомняме, че благотворителна акция "Аз Вярвам и Помагам " създадохме като дребна квартална концепция за събиране на пластмасови капачки, които да предаваме за преработване, а със събраните средства да закупуваме здравна инсталация в помощ на недоносените и новородените бебета отделенията по неонатология и детска хирургия.

От началото на акцията през 2015г. до момента успяхме да съберем над 219 тона капачки и да дарим 22 медицински апаратури в помощ спасяването живота на хиляди бебета и деца.

Споделяме, Ви че акция "Аз Вярвам и Помагам " продължава и както до момента ще си слагаме все по-големи цели, които да бъдат свързани със значими дела в помощ живота на децата в България!

Благодарим на всеки, който поддържа акцията, събира капачки и стотинки с което ни оказва помощ да спасяваме детски животи!

Ще бъдем признателни на всеки един от Вас като експерти да ни спомага през Вашите медийни канали и благоприятни условия да споделите информацията с Вашата публика и по този метод повече хора да бъдат осведомени.

Желаем здраве на всички Вас и Вашите фамилии за поддръжката и отразяването на нашите положителни вести и образци! ", допълват уредниците.

Калина Димова изгуби борбата с рака преди 2 месеца, а баща ѝ Боян и майка ѝ Вили взеха решение да оказват помощ на други деца

Момиченцето страдаше от онкологично заболяване и макар че хиляди българи подариха средства за лекуването ѝ - умря.

Сега родителите ѝ Боян и Вили Димови написаха писмо до всички донори, в което изрекоха своята признателност за подадената ръка и оповестиха решението си да дарят част от събраните средства за идеята "детска кола за спешна помощ ".

"Изминаха два месеца откогато Калина пое различен път. Всички ние искахме лекуването да има преднина и да я забележим още веднъж на крайници измежду нас, само че ориста реши друго. Знаем какъв брой мощно и вие се надявахте на това и знаем, че парченце от вашето сърце е към този момент при нея. Пред вас сме да ви благодарим от името на цялото семейство, че бяхте до нас. Вие, благи хора, сте голяма мощ и поддръжка на всички, които са в потребност. Докоснахте ни с вашата добрина и благотворителност! За страдание не можахме да използваме всичките средства от подаяние за задачата, за която се събраха. Но от нас като родители е дълг да продължат пътя си с силата, която тези средства носят. Дадени са от сърце за детското здраве. Така и ще бъдат пренасочени. Част от тях са ориентирани към други дарителски акции, друга част за подкрепяне закупуването на детска кола за спешна помощ за Варна ", написаха съпрузите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР