Необходими са няколко прости стъпки, за да създадете перфектен грим

...
Необходими са няколко прости стъпки, за да създадете перфектен грим
Коментари Харесай

Грим техники на 2022 г. за перфектна и сияйна кожа

Необходими са няколко елементарни стъпки, с цел да създадете съвършен грим за лицето си: открийте трендовете на сезона и дребни трикове, които да ви могнат за съвършен резултат.

По-малкото постоянно е повече. Това важи с всички сили и в грима, където минимализма е измежду главните трендове тази година. Демоде са пастообразните коректори и хипер матиращи пудри и плътни декор дьо тени. Новата топ наклонност в грима е лъчезарен, изваян и здрав загар, който се реализира с потреблението на допустимо минимум артикули. Зелена светлина затова за меки и кремообразни текстури, коректори, богати на хранителни субстанции и пудри за лице, които поставят тъничък изтънчен фиксиращ пласт.

Текстурата на кожата е на показ.

През последните години методът към гримирането на лицето се промени радикално. В предишното на мода бяха плътната и мощно матирана основа, особено предопределена за прикриване на лунички, зачервявания и дребни недостатъци по кожата. Сега трендовете водят към лека и овлажняваща основа, на практика незабележима, която акцентира – и на първо място – ускорява преимуществата, които ни отличават от другите и ни вършат неповторими.

1.Зониране на декор дьо тена (fondation mapping)
 Добави изложение

Нека стартираме с този нов метод на нанасяне на декор дьо загар. Тук не става въпрос за нанасяне посредством размазване, а за потребление на техниката посредством потупване на доста дребни точки. Всъщност терминът безусловно значи „ картографиране “ и се употребява в смисъла на разграничение на областите на лицето с разнообразни типове текстура и пигментация въз основа на нужното покритие.

Резултатът е лъчезарен, стилен и на първо място извънредно натурален загар. Да, само че къде е уловката? За да се сдобиете и вие с префектен загар на лицето, започнете от предварителната грижа. Много е значимо да подготвите добре кожата с подобаващ овлажнител и по-късно да нанесете основа за грим. Продължете с нанасянето на декор дьо тена върху лицето: нанесете повече от него върху " по-проблемните “ зони и оставете частите, които са естествено хомогенни и без недостатъци, „ голи “. Очевидно при тази техника е изключително значимо да изберете съвършения колорит на декор дьо тена за вашия загар, който би трябвало да се слее с кожата и да бъде на практика неосезаем.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 2.Лифтинг резултат с коректор
 Добави изложение

И при използването на коректорите следим промени в трендовете спрямо преди няколко години. Ако преди този момент коректорът се нанасяше върху целия силует на окото, по-специално върху триъгълника под долния клепач, в този момент се слага единствено в профил на окото. В зони, предопределени да повдигат оптически чертите и да създадат очите да наподобяват по-отворени и отпочинали.

Изберете лек и овлажняващ коректор. Нарисувайте „ запетая “ с апликатора във вътрешния ъгъл на окото, където очната празнина е по-изразена и по-тъмна. След това започнете от външната половина на окото и начертайте линия нагоре. Накрая нанесете продукта и във външната област на ноздрите, следвайки контура. Обикновено това е най-червената зона през зимния сезон. С гъбичка попийте продукта, с цел да му помогнете да попие добре в кожата. Посредством тази техника тенът ви ще бъде по-светъл, здрав и идеален, а погледът ви пресен и отпочинал.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР