Необходими са конкретни знания и умения за стартиране на собствен

...
Необходими са конкретни знания и умения за стартиране на собствен
Коментари Харесай

Как да стартираме успешен бизнес

Необходими са съответни познания и умения за пускане на личен сполучлив бизнес. Трябва да сме  положителни мениджъри, водачи, да споделяме вярно с хората  от екипа и тези, които са евентуални клиенти. Това сподели пред Радио София бизнес специалистът  Георги Захариев .
„ Необходими са и умения, които са директно свързани с директното снабдяване на  продукта или услугата , т.е. в случай че желаеме да създадем онлайн магазин, ние би трябвало да знаем по какъв начин действат онлайн магазините “, добави Захариев.

Той добави, че  психическата настройка  на човек също е от значително значение.

„ Много е значимо човек  да е подготвен, да бъде консистентен дълго време без да вижда резултати, а това е доста мъчно за множеството хора “.

Ако сме решили да стартираме личен бизнес, Георги Захариев съветва  да се срещнем със сферата , в която ще влезем.

„ Всяка една сфера е доста друга. Ако предлагаме, да вземем за пример туристически артикули е напълно друго, в случай че ще вършим произвеждане на маси. Трябва да сме добре осведомени с това какъв е пазара, да сме създали положително изследване на конкуренцията, до каква степен е натоварен пазара, т.е. какъв брой огромно е предлагането сега. Ако има прекомерно огромно предложение, евентуално ще ни би трябвало повече време и още по-голяма финансова инвестиция, с цел да достигнем до някакъв пазарен дял “, изясни бизнес специалистът.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР