Нено Димов не е единственият виновен за водната криза в

...
Нено Димов не е единственият виновен за водната криза в
Коментари Харесай

Плевнелиев: Нено Димов не е единственият виновен за водната криза

Нено Димов не е единственият отговорен за водната рецесия в Перник. Никога не съм бил склонен министрите да носят отговорността, която би трябвало да се носи от доста хоро. Общинската администрация не си е свършила работата. Вина би трябвало да се търси и във ВиК-то.
Има и най-малко две министерства и от горната страна на всичкото и Министерство на стопанската система. Сега това всичко би трябвало да се подреди и да се откри кои не си е приключил работата.

Това сподели президентът Росен Плевнелиев пред Нова телевизия във връзка ареста на екоминистъра в оставка Нено Димов и акцията на прокуратурата по отношение на водната рецесия в Перник.

" Не единствено в този случай виждаме по какъв начин в администрацията не може да работи превантивно, с цел да предотврати казуса ", добави той и продължи: " В съответния проблем е комплицирано. Ще съм удовлетворен, в случай че прокуратурата види точния провинен. Нено Димов не назначава ВиК шефовете. Министърът самичък не е отговорен. Трябва да се тръгне по веригата ".

" Прокуратурата работи вярно. Единствено ми се желае да не работи толкоз показно, само че да има успеваемост. ", коза още Росен Плевнелиев.

Президентът разяснява и позицията на американската страна, че са срещу градежа на разклонението на „ Турски поток “ през територията на България. „ Не би следвало никакво менгеме да се дискутира. България строи с български тръби интерконектори с всички страни. България има упоритостта да взе участие в терминала за полутечен газ в Александруполис. Това са прелестни вести. “, съобщи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР