Немското издание „Билд“ написа за жестоко сексуално престъпление. Група от

...
Немското издание „Билд“ написа за жестоко сексуално престъпление. Група от
Коментари Харесай

8 българи изнасилили групово 13-годишна

Немското издание „ Билд “ написа за грубо полово закононарушение. Група от осем младежи на възраст сред 14 и 16 години изнасилили момиче на 13 години.

Инцидентът е станал в град Велберт, провинция Северен Рейн-Вестфалия. Сексуалните насилници снимали действието си с телефони. Събитията са се разиграли още на 21 април, само че полицията съзнателно пазела случилото се в загадка от медиите.

Тийнейджърите, родени в България, изчакали момичето, което се прибирало към дома към 18:00 часа. Завлекли го в гората наоколо и го насилили полово. Първоначално две от момчетата изнасилвали жертвата си, до момента в който другите шестима снимали с мобилните си апарати.

След това 13-годишното момиче били завлечено във вътрешността в гората под мост и зверствата траяли. Бегълците били открити, а по случая се води следствие. Записите от телефоните ще бъдат употребявани в съда като доказателство.

Вчера бе обявено за 17-годишен българин, умъртвил 15-годишната си някогашна другарка в Германия, още веднъж в провинция Северен Рейн-Вестфалия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР