Немският полузащитник Месут Йозил заяви, че е горд да играе

...
Немският полузащитник Месут Йозил заяви, че е горд да играе
Коментари Харесай

Йозил: В Арсенал съм заради Венгер

Немският полузащитник Месут Йозил съобщи, че е горделив да играе под управлението на мениджъра Арсен Венгер и точно френският експерт е повода да дойде в клуба. В петък Венгер разгласи, че си потегля след 22 години, като в този интервал донесе три шампионски трофеи на клуба и седем Купи на Англия.
Йозил се причисли към Артилеристите през 2013-а година за сумата от 42,5 милиона паунда (60 милиона долара) и цитира точно опитният експерт като причина за развиването на качествата си.
" Той е главната причина да дойда тук. Той ме убеди и аз съм горделив, че той беше мой треньор ", съобщи немският национал пред телевизия Скай Спортс.

" Всички в клуба имат голямо почитание към него. Той е спечелил толкоз титли и е развил толкоз доста футболисти. И неговият тим постоянно играе прекрасен футбол. Знаеш, че когато един състезател пристигна тук, той ще заиграе по-добър футбол и ще вдигне равнището ", описа още Йозил.
Немският плеймейкър от турски генезис съобщи също по този начин, че Венгер като човек е прекомерно почтен и оправдателен. Премиър лийг 34 кръг, неделя 15 април  Нюкасъл 2:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР