Немските метъл легенди Rammstein стартират европейска обиколка Neon Noir Tour

...
Немските метъл легенди Rammstein стартират европейска обиколка Neon Noir Tour
Коментари Харесай

Rammstein идват отново в София!

Немските метъл митове Rammstein започват европейска обиколка Neon Noir Tour 2024, а България е част от това дълго чакано и зрелищно събитие.

През 2013 година те дадоха заричане, че ще се върнат в България, откакто бандата включи фестивала Sofia Rocks 2013 в своята идна тур тактика, която ще премине под мотото Wir halten das Tempo и неотложно побърза да го съобщи на своя уеб уеб страница www.rammstein.com.

През 2010 година хиляди родни фенове онемяха пред чудовищното зрелище, което ни изсипаха Тил Линдеман и компания. Тогава България най-накрая видя с очите си какво доставя в реалност тази банда, а тогава даже и най-скептичните признаха, че малко групи в света имат лайв силата на Rammstein.



След като последните две години те не пожалиха над 1.3 милиона души от Мексико, Съединени американски щати, Южна Африка, Австралия, Канада и Европа и всичките бяха отнесени от взривоопасното им шоу онлайн, идната година те ще ни стоварят тази мощ още един път и ще забият на наша територия.

Като преди да кацнат в София, ще разгреят гърлата и пироефектите на най-здравите фестивални сцени в Европа, в това число Nova Rock, Download, Rock Werchter, a свършек на фестивалното лято ще сложи Wacken.

Датата за концерта в София е 6 април, като преди този момент бандата ще бъде в Атина и Солун. След България Rammstein ще посетят на Балканите и Букурещ (8 април) и Белград ден по-късно. 27 града са включени в турнето Neon Noir Tour 2024, което ще финишира на 10 май в Лондон.

Rammstein се трансфораха в една от най-успешните индъстриъл метъл банди на всички времена. Кръщават се на името на място, обвързвано с трагичен въздушен случай в Германия. Съвсем скоро потегля мълвата за огненото хорър шоу на Тил Линдеман (бивш олимпийски плувец) и компания.

Първият албум Herzeleid се задържа цели две години в немския чарт, а също по този метод демонстрира бандата и извън родината. И по този метод при премиерата на втория албум Sehnsucht бандата към този миг има огромен успех онлайн на Стария континент. Sehnsucht незабавно става №1 в Германия. А по-късно заболяването обгръща цяла Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР