Немски град, за който някои хора твърдят, че не съществува,

...
Немски град, за който някои хора твърдят, че не съществува,
Коментари Харесай

Немски град ще ви даде 1 млн евро, ако докажете, че не съществува

Немски град, за който някои хора настояват, че не съществува, предлага 1 милион евро на всеки, който потвърди, че това е правилно. Град Билефелд, за който се приказва, че се намира на към 330 км западно от Берлин, ще даде 1.1 млн. $ (1 млн. евро) на всеки, който може да потвърди, че не съществува, съгласно немския уебсайт DW, представено от Profit.bg.

``
реклама

„ Конспирацията на Билефелд “ датира от 1993 година, когато компютърен експерт на име Ахим Хелд се майтапи, че не има вяра, че градът е същински. 

Разбира се, както и при множеството смешки, свързани с теорията на конспирацията, нещата бързо се раздуват и се стига до „ заговора на Билефелд “.

Привържениците му питат:
Познавате ли някого от Билефелд?Били ли сте в миналото в Билефелд?Познавате ли някой, който в миналото е бил в Билефелд?
Повечето хора ще отговорят „ не “ и на трите въпроса и затова не могат да потвърдят, че градът фактически съществува.



Към 2016 г. Билефелд има население от над 330 000 души. Тези хора, твърди теорията на конспирацията, са " включени в заговора " и евентуално работят с управляващите, с цел да оказват помощ във подправянето на съществуването на града.

И до през днешния ден градският съвет получава имейли и телефонни позвънявания от последователи на тази доктрина, питащи дали градът в действителност съществува или е просто гигантска машинация, показва T+L.

Сега градските управляващи приканват всеки, който желае да потвърди, че Билефелд в действителност не съществува, да прояви творчество. В теорията му обаче не може да има пропуски, като логиката би трябвало да е неопровержима.
 

Всеки, който може да потвърди, че градът не съществува - което ще бъде много мъчно, защото той в действителност съществува - ще получи премията от 1 млн. евро.

Дори немският министър председател Ангела Меркел се пошегува с Билефел, когато участва на съвещанието на кметството. Тя сподели "... в случай че въобще съществува " и " имам усещането, че съм там. "

Ако решите да играете за премията, само че в последна сметка не съумеете да докажете теорията си, градът има приказен палат, който да посетите...

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР