Немската компания Sharkoon е готова да предложи на купувачите корпуса

...
Немската компания Sharkoon е готова да предложи на купувачите корпуса
Коментари Харесай

Sharkoon пусна евтиният Mid-Tower корпус Skiller SGC1

Немската компания Sharkoon е подготвена да предложи на купувачите корпуса Skiller SGC1, изпълнен във форм-фактор Mid-Tower. Кутията е направена най-вече от стомана и пластмаса, съвместима е с дънни платки чак до формат ATX и принадлежи към категорията от бюджетни решения.



Корпусът Sharkoon Skiller SGC1 се характеризира с размери 450(Д) x 221(Ш) x 478(В) мм при тегло към 5,6 кг. Вътре има място за седем разширителни карти, ATX-съвместимо зареждане, два 3,5 – и 2,5-инчови дискове, а също и за две 5,25 инчови устройства. Дължината на графичните адаптери не би трябвало да надвишава 400 мм, а височина на процесорния охладител е лимитирана до 165 mm.



В предната и горната елементи на шасито може да се слагат 240/280-мм и 280/360-мм радиатори на течно изстудяване или вентилатори със съответните общоприети размери. В комплекта са включени два 120-мм вентилатора, единият от които е оборудван с LED-подсветка. Към забележителните особености на новата кутия може да се означи съществуването на живописен интериор: според от модификацията, вътрешното пространство на шасито може да бъде боядисано в синьо, алено, зелено или черно.



Sharkoon Skiller SGC1 към този момент се доставя до формалните търговци, а препоръчителната цена на версията с плътна странична стена е 40 евро, а разновидността с акрилен прозорец ще коства с €5 по-скъпо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР