Немо, кучето на Еманюел и Брижит Макрон, е звездата на

...
Немо, кучето на Еманюел и Брижит Макрон, е звездата на
Коментари Харесай

Кучето на Макрон се обяви против изоставянето на животни

Немо, кучето на Еманюел и Брижит Макрон, е звездата на видео, публикувано в обществените мрежи за да насочи вниманието към изоставянето на животни и да насърчи осиновяването, предадоха Българска телеграфна агенция и Франс прес.

С щръкнал във въздуха нос, четириногият сателит на френската президентска двойка лае в късото видео, "разказвайки " благодарение на надписи историята си на изоставено куче, преди да бъде осиновен през 2017 година от подслон в региона на Париж.

"Моята история стартира с занемаряване. Подобно на мен, 100 000 животни се изоставят всяка година във Франция. Коледа е, приемете ги. Но осиновявайте със съвест ", "казва " Немо във видеото, оповестено в сметките на Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на в Инстаграм, Снапчат, Тик Ток и Facebook.

Текстът прецизира, че ще бъде изпълнен "план за деяние " за поощряване на осиновяването, за който са планувани 20 милиона евро.

"Лошото отношение ще бъде наказвано по-тежко, тъй като вашият любим е член на фамилията и разчита на вас ", "предупреждава " в умозаключение Немо.

През януари Народното събрание би трябвало да продължи разискването на законопроект за битка с малтретирането на животни, който има за цел да "подобри изискванията за развъждане на домашни любимци и еднокопитни животни ".

Немо, кръстоска сред лабрадор и ретривър-грифон, постоянно се появява дружно с Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на, изключително по време на визити на задгранични водачи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР