Неминуемо е сватбата на Амелия Спенсър да предизвиква голям интерес.

...
Неминуемо е сватбата на Амелия Спенсър да предизвиква голям интерес.
Коментари Харесай

Първа сватба в английския кралски двор за годината

Неминуемо е сватбата на Амелия Спенсър да провокира огромен интерес. Освен кръвната връзка с принцеса Даяна - Амелия е щерка на по-малкия й брат Чарлз, любознание провокира и фактът, че до последно не се знаеха никакви елементи.

Е, към този момент е ясно, че сватбата е предходна. Тя се е състояла най-вероятно в края на предходната седмица в Южна Африка. " Да се венчая тъкмо тук за мен е доста значимо ", споделя 30-годишната Амелия пред Hello. Тя се омъжи за дългогодишния си другар - 33-годишният модел и фитнес треньор Грег Малет.

Макар детайлностите да са нищожни, изданието оповестява, че церемонията се е състояла навън в подножието на планина край Кейптаун. Присъствали са близначката на Амелия лейди Елиза, по-голямата им сестра лейди Кити и брат им Самюъл.

Амелия и Грег оповестиха, че са сгодени през юли 2020 година, откакто от 11 години към този момент бяха дружно. Предложението на Грег също е направено в Южна Африка.
 Грег и Амелия (вляво) с близначката й Елиза и годеникът й Майкъл Люис
Източник: GettyImages

Грег и Амелия (вляво) с близначката й Елиза и годеникът й Майкъл Люис

" Имах огромна розова кутия, в която бях поставил още осем по-малки кутии. Във всяка имаше фотография от нещо, което сме правили за първи път. А в последната имаше записка, на която пишеше: " Най-важното е, че ще запомниш довечера като вечерта, в която съм ти предложил ", споделя Малет пред Hello.

Остава да разберем и повече детайлности за сватбената гала като да вземем за пример с каква рокля се е омъжила лейди Амелия и дали е носила прословутата тиара на рода Спенсър, която към този момент публично е владеене на принцеса Шарлот.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР