Немалка част от дамите допускат някои от тези грешки, без

...
Немалка част от дамите допускат някои от тези грешки, без
Коментари Харесай

Това са грешките, които ни правят да изглеждаме по-възрастни и по-дебелички, отколкото сме!

Немалка част от дамите позволяват някои от тези неточности, без дори да си дават ясна сметка, че по този способ наподобяват по-стари.

Едва ли някоя дама би желала да наподобява по-възрастна, в сравнение с е, дори в противен случай.

Всички представителки на нежния пол дават благо и драго, с цел да заличат някоя и друга година.

При все че всяка дама има персонален жанр, който развива през годините, нерядко биват допускани фешън неточности, които имат състаряващ резултат.

Ето някои от най-разпространените неточности и препоръки по какъв начин да ги избегнете:

Нарушавате пропорциите

Ако сте заложили на необятни панталони в облеклото, то имайте поради, че блузата наложително е належащо да е прилепнала и назад – прилепналите панталони се носят с необятни блузи.

Вероятно допускате най-малко една от тях

Ако заложите по едно и също време на необятни панталони и необятна блуза, то бихте могли да сте сигурни, че ще обезформите фигурата си.

Освен това изборът на точния размер облекла е извънредно значим.

Ако избирате прекомерно необятни облекла, то те безспорно ще скрият немалка част от хубостта на тялото ви.

Аксесоари

Вероятно преобладаващата част от дамите са наясно с правилото, което мнозина назовават „ триото “ – колан, чанта, обувки. Дори тези три съставния елемент от вашето облекло да не са в еднакъв цвят, то наложително би трябвало да си подхождат.

Днешните фешън трендове категорично изключват остарялото предписание, че чантата и обувките би трябвало да са в един цвят.

Когато сте заложили на дреха в един цвят, добре е да добавите нещо, което е по-ярко. Точно то ще се трансформира в акцента на облеклото ви.
Колан

Ако сте от дамите, които не обичат колани и в това време залагат на прекомерно необятни облекла, то вероятно сте наясно, че тази неточност прибавя още няколко кг към фигурата ви. Освен това прибавя и години към ЕГН-то ви. Със сигурност не желаете това, нали?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР