Нелина стана студентка в Благоевград. Певицата е първокурсничка в ЮЗУ

...
Нелина стана студентка в Благоевград. Певицата е първокурсничка в ЮЗУ
Коментари Харесай

Нелина записа висше на 51

Нелина стана студентка в Благоевград. Певицата е първокурсничка в ЮЗУ „ Неофит Рилски”. Това се похвали самата тя, ден след 51-ия си рожден ден, правейки равносметка за живота си.

„ Имам прелестни хора до себе си. Това ме прави същински щастлива. Миналата година чествах празник и след него си дадох малко креативна отмора, само че за тази 2022-ра съм решила и приготвям няколко нови песни. Време е за моето завръщане на попфолк сцената. Обмислям да издам и идващ фолклорен албум, който ще е седми подред в този род и първи, откогато съм самопродуцираща се изпълнителка “, разкрива Нелина пред „ Телеграф “.

Тя е горда и от обстоятелството, че е съумяла да сбъдне една от най-големите си фантазии, а точно да бъде студентка. „ Към дадения миг най-щастлива ме прави това, че последвам в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ в Благоевград и най-сетне реализирам една моя съкровена фантазия. От години желаех, само че не намирах време да запиша висше обучение, посредством което да добия още повече необятни познания в региона на обичаното ми изкуство – музиката. Причината да съм студентка е, че знам, че мога още доста и се доверих на изключителни преподаватели. Щастлива съм, че съм в курса на доцент доктор Бинка Добрева “, описа изпълнителката на безконечния шлагер „ Бял мерцедес “.

Нелина – Нели Николова, е част от вокална група „ Песнопойци “, която е формирана от студенти от първи и втори курс на ЮЗУ – Благоевград, компетентност „ Педагогика на музикалното изкуство “ и „ Изпълнителско изкуство (народни принадлежности или национално пеене) “, катедра „ Музика “ с началник доцент доктор Бинка Добрева. Тя участваше и в последния концерт на групата, състоял се на 31 януари, откакто през ноември месец предходната година беше гост-изпълнител на концерт в Правно-историческия факултет в ЮЗУ.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР