Нели Рангелова завъртяла забранена любов в Куба с брата на

...
Нели Рангелова завъртяла забранена любов в Куба с брата на
Коментари Харесай

Нели Рангелова кръшкала на мъжа си с девера на Мими Иванова

Нели Рангелова завъртяла неразрешена обич в Куба с брата на първия брачен партньор на колежката си Мими Иванова – Юрек Рибински, баскитарист на групата „ Но то цо ”. „ Затова постоянно съм се шегувала с Мими Иванова, че съм й малко баджаначка ”, призна през смях Нели в първото издание на предаването „ На кафе ” за новата година.

Водещата Гала напълно не очакваше това признание. Изпълнителката на също не бе планувала да споделя за случката си в Куба през 1982 година Още повече да разкрива, че тогава и сътрудника й Васил Найденов срещнал любовта в слънчевата страна. Нели трябваше да опише авансово определени истории, само че около тях се сети за приключенията си с Васко Кеца в Куба. Вметна, че и двамата се влюбили там, при което Гала не се стърпя. Водещата незабавно подкани Нели да показа повече за Куба, вместо последната история, която бе подбрала с екипа на предаването. И добре, че го направи, тъй като в действителност кубинските преживелици на Нели са много любопитни.

Това е първото й излизане от България, освен това със звездата Васил Найденов. Нели, която приключва Естрадния отдел на консерваторията в класа на Цветана Възвъзова, таман е спечелила „ Златния Орфей ”. Пътуването е след прословутия фестивал и в Куба към този момент ги познавали. Имали Интервизия и гледали „ Златния Орфей ” същата година. Доста пикантно става, тъй като тогава Нели освен се показва ослепително и печели огромната премия. Хитовата певица подписва брак на сцената на „ Орфея ” с тромпетиста Йордан Капитанов, който умря преди няколко години. Двамата имали връзка 3 години. Бракът им не устоя дълго и в края на 80-те години разделят.

Така излиза, че Нели попаднала под въздействието на неразрешена обич малко откакто се омъжила. Е, певицата не внесе това конкретизиране, само че в музикалните среди небрежно навързаха събитията. Нели Рангелова и Васил Найденов много се тормозили за присъединяване си в интернационалния фестивал в Куба, в който се изявили и най-големите имена от соц страните. Нашите звезди били добре готови, само че въпреки всичко напрежението било неописуемо. Още повече, че Нели за първи път пътувала отвън България. Щом пристигнали, незабавно се успокоили. Куба им се видяла истински парадайс. И около музикалната си изява, за която Нели и Васил взели втора премия, срещнали любовта. Изпълнителката на „ Бум-бум ” се влюбила в брата на Юрек Рибински, баскитарист на групата „ Но то цо ”. Тогава въпросният музикант бил женен за Мими Иванова, която пък по-късно споделя „ да ” на огромната си обич Развигор Попов.

Нели не сподели доста за брата на Юрек . Стана ясно, че красавецът много бързо превзел сърцето й. Певицата го разказа като „ доста сладостен, грациозен ”. Освен това бил и любезен, целувал ръце. Любопитното е, че и Васил Найденов срещнал любовта. „ Васко се залюби с един хубав човек ”, сподели Нели, без да споделя детайлности и да прецизира пола.
След сантименталните завършения в Куба, певицата и сътрудника й се качили на самолета с плач. Тя плакала, той плакала по време на полета, само че когато наближили Бермудския триъгълник, решили да се вземат в ръце. Отишли при стюардесите, които ги познавали. А те извадили един прелестен ром и Нели и Васко си пийнали. Минала им тъгата, минали сполучливо и Бермудския триъгълник. „ Като се прибрах, мъжа ми Данчо ми сподели: „ Виж какво, вземи изпери тези облекла, че миришеш на циганка! ”, а там дни наред пури, влага... ”, напомни си през смях Нели.

В професионален проект певицата все преодолява трудности преди огромна изява. Така се случва, че преди значимо присъединяване, да вземем за пример в интернационален фестивал, Нели нормално се разболява. И в персоналния си живот трябвало да премине през доста любови, с цел да откри тази, която постоянно е търсела. Днес Нели Рангелова е щастлива с предприемача Георги Бочуков, с който имат наследник. „ Майка ми преди време ми споделяше: „ Нели, майче, за тебе ергени не се откриха. ” Моята карма е и друга. Винаги съм се влюбвала в обвързани мъже ”, признавала е гласовитата певица

И Георги Бочуков бил привързан, когато го среща и се влюбват. Двамата се срещат на благотворителен концерт в Бургас. Нели пяла с Георги Христов и след събитието били поканени на вечеря. Насядали край кръгла маса, а столът против Нели бил празен. В един миг се появил „ прелестен мъж с невероятна трапчинка на брадата ”. Застанал против нея, погледнал я и споделил: „ Приятно ми е, Георги Бочуков, женен, с три деца ”. И Нели изтръпнала. Започнала да побутва сътрудника си Георги Христов да си вървят. „ Вече не желая да слушам за женени с деца. Това беше като някакъв камшик за мен ”, споделила си Нели. Само че не съумяла да избяга. Още тогава било обич от пръв взор. Като че ток минал сред певицата и мъжът с трапчинката на брадичката. Той намерил телефонния й номер и в продължение на три месеца всяка заран й изпращал известия за положително утро, пожелавал й прелестен ден и така нататък Нели най-после се предала. „ Разказвайки с комизъм тази история, аз съзнавам какво съм предизвикала с тази си обич на доста други хора, само че съм безпределно щастлива, че той съумя в годините по този начин да направи, че до сегашен ние имаме доста положителни връзки с неговата някогашна брачна половинка и с неговите три прелестни, дъщери ”, споделяла е певицата.

Нели и Георги Бочуков нямат брак, само че към този момент повече от 25 години се радват обич и естетика. Двамата имат наследник Мартин. „ Той има необикновено топли ръце. Когато ме заболи нещо – челото или корема, поставя ръка и след пет минути ми минава... Без тази топлота не мога ”, признавала е Нели. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР