Нели Хаджийска от "Търси се", както винаги, и сега сподели

Нели Хаджийска от "Търси се", както винаги, и сега сподели ...

Нели от "Търси се" призна, че е глупава. Сложила си скули!.


Нели Хаджийска от "Търси се", както винаги, и сега сподели лични преживелици в страницата си във Facebook. Този път случката е свързана с визията на тв водещата, която признава, че прибегнала до корекции за добро, а ефектът се превърнал в дефект:

"Жените понякога сме доста импулсивни в решенията си. Да не кажа глупави! И аз, като всички грижещи се за себе си дами, полагам грижи за кожата, за лицето си... НО! По незнайни за мен причини реших да си сложа така модерните скули... Филъри, които да поставя в определена зона на лицето си, уж за освежаване, за издърпване на назолабиалните бръчици... и за по-красиво излъчване като цяло.

ДА, ама НЕ! Не винаги ефекта, който търсим се случва. Моя организъм явно бързо и специфично разгражда, натрупва и събира тези модерни коктейли и вместо добрия краен резултат се получиха две бучици под очите, които ми придаваха още по-изморен вид... Аз къде не спя от 5 години, къде сега умората сякаш се подчерта рязко и натрапчиво...

И така точно предколедно се сдобих с две подутини под очите и мислех как бързо да се справя с този нежелан и неестетичен ефект от новите си скули. Случайно се сетих за Евелина Борисова (актрисата, която днес празнува рожден ден, б.а.) и нейния Термаж! Бях чела, че освен стягащото си действие, термажа разбива, като страничен резултат ботокс и хиалурон...

И така бързо се свързах с Ева и заедно организирахме "процедура по спешност"... Истината е, че още след втората седмица бучиците намаляха и лицето ми отново възвръща естествения си вид. Определено виждам, че и двойната брадичка се прибира и като цяло кожата ми грейва!..."

Нели Хаджийска казва, че пише всичко това за всички момичета, които лекомислено, като нея, прибягват до напълно ненужни процедури, просто защото всички го правят и е модерно.

Тв водещата заявява, че не е против жената да се поддържа, но предупреждава, че всеки организъм различно усвоява и разгражда хиалуроновите филъри. Снимката, която публикуваме, е направена с телефон, пояснява Нели, а на тя е без грим, но ясно се вижда как бучките под очите й почти ги няма.
По публикацията работи: Надежда Йосифова

Източник: dnes.bg