Нелепа случайност, от която нито един шофьор не е застрахован.

...
Нелепа случайност, от която нито един шофьор не е застрахован.
Коментари Харесай

Майката на шофьорката от магистрала "Тракия" разкри какво й е казала Цвета веднага след трагедията

Нелепа случайност, от която нито един водач не е застрахован. Така родителите на 29-годишната Цвета Таскова – Мария и Рангел Таскови, дефинират тежкия случай на автомагистрала "Тракия ", при който починаха шестима души, а други 26 пострадаха.

Веднага след злополуката Цвета Таскова се обадила на майка си. Каза ми: "Мамо, стана злополука. Има жертви – горките хора ". В същото време слушам, че някой споделя: "Обадете се на 112 ". Тя дава отговор: "Обадих се два пъти ", разкри Мария Таскова пред Нова телевизия.

Семейство Таскови потегля незабавно към мястото на злополуката. Тръгват от Плевен, като по пътя съумяват да беседват с щерка си още два пъти. Каза ми: "Мамо, ще ви дадат един чувал с мои облекла. Събраха ме в един чувал, мамо, това съм аз ", сподели майката.

Бащата на Цвета Таскова, който е водач по специалност, съобщи че от първичната информация по случая е станало ясна очевидната разлика в тежестта на участвалите в злополуката транспортни средства – едното е 1 звук, а другото – 18 тона. Не можех да си показва по какъв начин Цвета ще удари рейса и ще го хвърли в канавката, уточни Рангел Тасков.

На другия ден тя беше трансферирана в Окръжна прокуратура и непрекъснато повтаряше: "Татко, аз не съм палач ", добави бащата.

Мария и Рангел споделят, че обмисляли да се срещнат с околните на жертвите и с потърпевшите, само че се опасяват от реакциите им.

Жалкото в тази ситуация е, че без съществуване на умозаключение по експертизите върху Цвета се стоварва цялата виновност, сподели бащата на младата жена.

Поднасяме съболезнованията си към околните на умрелите, съобщи Мария Таскова.

Виновни ще има, обаче безгрешни няма, добави Рангел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР