Нелепа ситуация в тунел Блатино е имало днес. Коли са

...
Нелепа ситуация в тунел Блатино е имало днес. Коли са
Коментари Харесай

Коли блокираха тунел, за да се скрият от градушка - дано са ги глобили!

Нелепа обстановка в тунел Блатино е имало през днешния ден. Коли са избегнали градушка, криейки се не къде, ами в тунел. Без въожще да се замислят за предпоставките от тежко ПТП.

За скандалния случая оповестява Диана Русинова - специалист от Европейския център за транспортни политики. 

Вижте целия й роман:
" Днес ми се случи освен това от неуместно. Пътувайки по АМ6 Струма преди тунел Блатино заваля мощен дъжд. Аз понижих и тъкмо преди да вляза в тунела разбрах, че стартира да вали мощна градушка.

Когато навлязох в тунела със скорост към 50-60 км/ч открих, че вътре към средата на оборудването в двете ленти има спрели коли на спешни светлини.

Първоначално взех решение, че е станало ПТП и че това е повода за спрелите коли. Бях със служебния ни амтомобил и незабавно отворих профилираното табло със знак внимание. Така минимизирах опцията някой да ни връхлети откъм гърба с висока скорост и да предизвикаме верижна злополука.

След малко колите се раздвижиха леко и едвам тогава открих, че всички са спрели в тунела, с цел да се пазят от градушката! Нямам думи, с които да опиша възмущението си, тъй като би трябвало да си психологично болен, с цел да спреш в тунел на автомагистрала, с цел да пазиш ламарината на колата си от градушка.

Ами в случай че в този миг бях с цивилна кола и камион ни беше връхлетял с 90 км/ч? Трябваше да платя с живота си, както аз по този начин и другите в тунела, тъй като някой е решил да употребява тунел на автомагистрала за гараж…

След 5 мин. кола на пътна полиция пристигна и разгони тези безумци. Надявам се и да са ги глобили. "   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР