Нелеп случай потресе клиенти на пицария в Кюстендил. Инцидентът е

...
Нелеп случай потресе клиенти на пицария в Кюстендил. Инцидентът е
Коментари Харесай

Сервитьорки в пицария се надрусаха с амфети по време на работа

Нелеп случай потресе клиенти на пицария в Кюстендил. Инцидентът е станал в четвъртък малко след 14 часа, когато двама мъже седнали да хапнат спагети. Още при идването им в заведението, забелязали несъответстващото държание на девойките, а след което с очите си видели по какъв начин една от тях гълтам опиум.

Последвало мигновено позвъняване на тел. 112, а малко по-късно на място дошъл екип на районно управление (на МВР) – Кюстендил.

Униформените направили незабавна инспекция в заведението, като единствено след няколко минути разкрили в панер за отпадък станиолова опаковка с амфетамин, заяви " Монитор ". Видът на наркотичното вещество е открит с полеви наркотест. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

" Можете ли да си визиите до каква степен стигнахме. Да влезеш да хапнеш и пред очите ти да се дрогират от личния състав на заведението. Да не приказваме в случай че бяхме с децата, какво да им разбираем на тях “, гневяха се кюстендилци в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР