Нелеп инцидент по време на сеч отне живота на 40-годишния

...
Нелеп инцидент по време на сеч отне живота на 40-годишния
Коментари Харесай

По време на сеч: Топола се стовари върху работник в Пазарджик

Нелеп случай по време на сеч лиши живота на 40-годишния Васил Д. от Пазарджик. Трагедията се е разиграла край коритото на река Луда Яна към 10,20 ч., като на безжизненото тяло на мъжа се натъкнал инцидентен човек, обикалял по тези места. Той забелязал затиснатия, върху който се била стоварила тежка топола и незабавно позвънил на телефон 112.

Полицейски автопатрул и екип на „ Спешна помощ “ в града незабавно пристигнали на мястото, само че единствено установили гибелта на индивида. В момента тече следствие, като от Областната ревизия по труда в Пазарджик ще ревизират дали са били спазени всички ограничения за безвредни условия на труд от компанията, в която работел Васил.

Според първичната информация компанията била наета да почисти речното корито, защото към затиснатия смъртоносно служащ били открити бензинова резачка, туба с гориво, принадлежности и други движимости. Предполага се, че по време на случая е бил самичък, не е имало други сътрудници към него, с цел да му оказват помощ. Случаят се проверява, като една от версиите е трудова акцидент.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР