Нелеп инцидент край Бяла Слатина. Кола прегази мъж, който загина

...
Нелеп инцидент край Бяла Слатина. Кола прегази мъж, който загина
Коментари Харесай

Служителка на Теленор прегази легендарен кръчмар от Враца

Нелеп случай край Бяла Слатина. Кола прегази мъж, който почина на място. Фаталният пътен случай стана през вчерашния ден, към 18 часа. Загиналият мъж е 59-годишният Станимир Точев от Враца, оповестява " Булнюз ".

Станимир бил на посетители на сина си, който живее в Бяла Слатина. Хапнали, пийнали, само че се скарали и Точев си тръгнал пешком към Враца, когато бил затрит от " Киа ", ръководена от 49-годишна врачанка, служителка на " Теленор ".

Той е именит врачански кръчмар, първият притежател на комплекс " Суми " от 1988 година до приватизацията му през 1993 година Бил е наемател на заведението " Мара Врачанка " край Борован, както и основател на ресторант " Сатурн " във Враца.

Часове след нещастието негови близки и познати заляха обществената мрежа с хубави думи за мъжа, който бе и ще остане почитан от доста хора.
свързани новини39325на 21.09.201823663на 12.12.2020
" Отива си една ера, Господ да му елементарни. Той беше от положителните! ", " Не ми се има вяра! Бяхме положителни познати, постоянно беше доста положителен и ухилен със заразително мил заряд, който след две-три фрази те е " хванал " и към този момент се хилите дружно. Или пък сериозен и изчерпателен... сигурно загубихме един образован човек. Ще липсва! Мир на душата му! ", " Рядка птица беше Точев! Да почива в мир! ", пишат всички, които знаят какъв човек беше Точев.

На този стадий не е ясно по кое време ще бъде погребението му, защото тялото е в МБАЛ " Христо Ботев " в регионалния център и към момента не е освободено от прокуратурата.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР