Нелеп инцидент, който станал по улиците на София, успя да

...
Нелеп инцидент, който станал по улиците на София, успя да
Коментари Харесай

Дълбок кратер глътна БМВ, столичани се разгневиха СНИМКИ

Нелеп случай, който станал по улиците на София, съумя да раздели мрежата, да провокира усмивки, само че и да повдигне въпроса за положението по пътищата в страната. Всичко стартира с две фотоси, които са оповестени в мрежата, съпроводени от цветисто изложение.

" " Неадекватен " жител навря колата си в дупка, по-голяма от колата му. Твърдеше, че не я видял. " БМВ " не е марка, а диагноза ", споделя Звезделин Атанасов. Младият мъж споделя и две фотоси.

На тях виждаме черно " БМВ ", пропаднало в голяма дупка на павирана улица. Една от гумите на комбито е попаднало в кухината, която е със обилни дълбочина и размери, а бронята на возилото се е упряла в сиенитните блокчета. До нея се вижда и крик, който евентуално е взел участие на различен стадий от историята...

Ситуацията бързо притегля вниманието на столичани. Едни недоумяват по какъв начин се е образувал въпросният " кратер ", а други недоумяват по какъв начин лидерът не е видял трудността, намиращо се по средата на пътя. В нелепата преживелица се появява и различен колорит.

Много жители намират подмятанията към немската марка за неуместни в тази ситуация, даже ги дефинират за обидни. Заваляват и жежки прилагателни към създателя на фрагментите. Други го подлагат на критика за обстоятелството, че е снимал. Питат го и дали някак е опитал да помогне.

Тук обаче случката добива напълно нов поврат. Оказва се, че създателят на фрагментите е самият лидер, който се озовал в дълбоката дупка.

" Колата е моя и аз влязох в дупката... Всички бъдете здрави! ", добавя Атанасов. Той споделя и други свои фрагменти с немското комби.

Много жители биват заблудени от иронията в обявата и разясняват шегата с обичаната марка. Други недоумяват от случилото се на път в столицата. Вижте част от разразилата се полемика.

" Не е отговорна колата - на дупката не ѝ е там мястото, още повече необезопасена ", написа Цветозар М.

" В цялата обстановка единственото несъответстващо е не лидерът, а положението на инфраструктурата ни ", написа Ясен Т.

" Какъв е този кратер? ", чуди се Адел Х.

" Автомобилите и водачите не са отговорни за разрушените пътища и не знам по какъв начин да го нарека това нещо, в този случай ", разяснява Георги Д.

" Тук май въпросът е не каква е колата, а къде отиват парите ни от налозите за тези " улици ", " написа Вероника С.

Към момента няма данни къде се е разиграла обстановката, както и аргументите на паважа да има сходно рисково проваляне.

Снимки: Звезделин Атанасов

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР