Нека за миг си представим какво е да се събудим

...
Нека за миг си представим какво е да се събудим
Коментари Харесай

Да преведеш 750 хиляди долара в грешната сметка

Нека за момент си представим какво е да се събудим с голяма сума пари в сметката си, които не би трябвало да са там. Как ще постъпим?

Някои почтени хора биха ревизирали по какъв начин тъкмо са се озовали тези пари и биха ги върнали. Не и 24-годишният Абдел Гадия. След като намира, че има 750 хиляди $ в сметката си, той се впуска в диви разноски и за негативно време харчи парите, купувайки си златни кюлчета, скъпи монети, облекла и козметика.

А от къде идват парите? Оказва се, че парите в сметката му, откакто млада двойка инцидентно вкарва неверен номер при заплащане по банков път за своята къща.

Според отчет на Fairfield Advocate, на съда е казано, че неназованата двойка е била в последните стъпки за закупуване на нов дом, когато без да желае трансферира 759 314 на Гадия, а не на сметката в Commonwealth Bank, в която е трябвало да подават средствата. Ужасената двойка е съкрушена, когато научава, че средствата им не са пристигнали в избраната за заплащане сметка.

Въпреки че в началото Гадия отхвърля да е злоупотрябявал с парите, по-късно той признава, че ги е похарчил. 24-годишният австралийски рапър Абдел Гадия се яви в локалния съд в Сидни, където се призна за отговорен по две обвинявания за заграбване на облаги от незаконна активност. 

Рапърът е обиден от строги условия за освобождение под гаранция, забраняващи му да се доближава до интернационално летище и има полицейски час, който му не разрешава да излиза сред 10 вечерта и 7 сутринта. Присъдата му ще бъде произнесена на 2 декември, оповестяват от Daily Mail. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР