Нека всички шофьори да внимават по пътищата, да карат със

...
Нека всички шофьори да внимават по пътищата, да карат със
Коментари Харесай

Премиерът Гълъб Донев: Нека намалим скоростта около училищата

Нека всички водачи да внимават по пътищата, да карат със съобразена скорост, дано към учебните заведения да създадем зони за сигурност, тъй като там са нашите деца, там децата всеки ден ще вървят на учебно заведение, дано понижим скоростта, дано създадем тази среда, която да подсигурява спокойствието и сигурността на нашите деца. Това сподели министър председателят Гълъб Донев, който откри образователната година 60-то ОУ " Св.Св Кирил и Методий “, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Министър-председателят беше безапелационен, че служебното държавно управление прави всичко допустимо да се обезпечи отоплението на образователните заведения.

" Усилията на държавното управление са да обезпечи задоволително доставки на горива, на газ от всички вероятни източници, да диверсифицираме доставките и източниците и пътищата на доставките, с цел да подсигуряваме, че учебните заведения, детските градини, читалищата, лечебните заведения, детските ясли - всички тези заведения, които ги свързваме с първия образователен ден, да не бъдат на студено и мрачно през зимата. Направено е всичко допустимо да имаме цялостната диверсификация и на източници, и на цени, и на снабдители. Имаме цялостна на 100% диверсификация на доставките, това, което никой досега не направи ", сподели той.

Нели СТАВРЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР