Нека видим при кого ще отиде третия мандат и ще

...
Нека видим при кого ще отиде третия мандат и ще
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Нека видим при кого ще отиде третия мандат, от БСП очаквайте диалогичност

Нека забележим при кого ще отиде третия мандат и ще поставим всички старания, разяснява изпълняващият функционалностите ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров пред публицисти в Народното събрание.

От страна на Българска социалистическа партия очаквайте диалогичност и опит да се намерят верните решения, съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.

Вървим по авансово упования проект - трети мандат, надпартиен, консенсусен, пробългарски, експертен, разяснява Зафиров.

По-рано през днешния ден от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) обявиха, че няма поддръжка за оферти от тях метод и не могат да осъществят втория мандат за сформиране на държавно управление. Вчера от ПП-ДБ разискаха препоръчаната от тях декларация за излизане от политическата рецесия с парламентарните групи без Движение за права и свободи.

Ако в действителност ПП-ДБ са откровени, ще създадат идната крачка, в противоположен случай - една неистина към гласоподавателите, към целия български народ и един опит за безвремие, който желаят да наложат, разяснява заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов по-рано през днешния ден на влизане в Народното събрание.

Бихме подкрепили по-нататъшни диалози, само че двумесечен период с неразбираеми последствия няма по какъв начин да бъде на дневен ред в Народното събрание, съобщи той. Иванов изрази вяра логиката в политиците да надделее.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР