Нека видим кои три зодии са най-грозни, но по душа.

...
Нека видим кои три зодии са най-грозни, но по душа.
Коментари Харесай

Кои са трите най-грозни зодии вътрешно?

Нека забележим кои три зодии са най-грозни, само че по душа. Доста хора могат да блестят със зашеметяваща външност, само че вътре да са като гнила ябълка. В зодиите топ 3 на тези хора ще разгледаме в този момент: 

1. Водолей 

Във физически проект Водолеят е замайващ. Като, спирайте дъха си зашеметяващо. Водолеите са най-красивата зодия - извън. Те живеят живота си съгласно личните си условия и когато срещнете Водолей, незабавно желаете да влезете в техния свят и да живеете оня идеалистичен живот с тях. Но не бързайте с това. Докато външната им опаковка може да носи красота и вяра, вътрешността на Водолея може да бъде цялостна машинация. Лошият Водолей ще ви обича, когато им е комфортно, използва ви, с цел да получи това, което желае, и по-късно, откакто сте поставили всичките си карти на масата, те ще се оттеглен, егоистично, без да се карат. Всъщност съм уверен, че сърцето на някои хора, родени под Водолей, не е нищо друго с изключение на бучка въглища.

2. Лъв 

Лъвът може да не е толкоз прогнил от вътрешната страна като Водолей и сигурно не е толкоз прелестен извън, само че евентуалната композиция от пренебрежителност, ревнивост и говорене, преди да се замисли, ги прави грозни вътре. И тъкмо като Водолей, неприятният Лъв осъзнава държанието си, само че те вземат решение да не подхващат нищо, с цел да го поправят. Докато за Водолеите това е чист мързел, за Лъвовете това клони към надменност. 

3. Козирог 

Когато вземете някой, който отхвърля да елементарни, вижда света като непрекъснат мрачен облак на мизерията и е толкоз мъртъв от вътрешната страна, че в действителност е леден на досег, мъчно е да не мислите, че този човек е противен от вътрешната страна. Това се случва, когато Козирог се скапе. Съжалявам, Козирог, че това е риск за вас. 

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР