Нека видим кои са зодиите, които са любители и посягат

...
Нека видим кои са зодиите, които са любители и посягат
Коментари Харесай

Най обичат чашката: Тези зодии могат да пият нонстоп

Нека забележим кои са зодиите, които са фенове и протягат ръка към чашката. Държим да подчертаем, че това не са хора, които ще станат някакви битови алкохолици, даже в противен случай. Просто техните зодии са по този начин устроени като темперамент, че те са предразположени да пият повече. Сред представителите на тези зодии може да има и трезвеници, тъй че не приемайте нещата толкоз безусловно, написа actualno.com. Това е общ обзор на нещата и на база на това можем да кажем, че тези зодии пият най-вече:

Телец

Ако има зодия, която може да се дефинира като душа на компанията, то това са Телците. Те ще са тези, които ще държат речи на масата, тези, които ще водят хорото и ще танцуват до зори. Хората от тази зодия отпускат душата си на маса и нямат нищо срещу да си пийнат повечко. И в това няма нищо неприятно, тъй като в никакъв случай няма да ги видите в неприятни обстановки.

Близнаци

Ако има зодия, която да определим като барманът на зодиака, то това са Близнаците. Те ще приложат своята креативност като вършат забавни домашни коктейли, с които да почерпят всички. И в процеса ще дадат доста тостове. Те са изключителни чаровници, само че са доста срамежливи и мъчно отключват своя капацитет без чашка-две. Или повече.

Стрелец

Приключенците на зодиака имат хлъзгав път към чашката. Те могат да са огромни веселяци, само че някои хора от зодията могат да се подхлъзнат и да се опитат да удавят и неприятните страсти в чашката. Ако сте измежду тях (и генерално измежду този вид хора), би трябвало да знаете, че това е неприятна тактика и в никакъв случай не води до нищо положително. Съветваме ви да не го вършиме. За жал, Стрелците могат да изгубят надзор в случай че прекалят с алкохола. Крайностите са две - епични истории, за които ще се приказва с години наред и кавги, които след това няма по какъв начин да бъдат забравени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР