Нека видим кои са трите зодии, които обичат да са

...
Нека видим кои са трите зодии, които обичат да са
Коментари Харесай

Зодиите, на които не им пука за организиране на нещата им

Нека забележим кои са трите зодии, които обичат да са царе на хаоса и живеят добре в своя хаос. Те могат да подредят и ще ви кажат, че ще го създадат незабавно щом свършат другата си по-важна работа. И в един миг се оказва, че всичко е по-важно от чистенето. Нека забележим кои са трите зодии, на които не им пука за образуване на нещата им: 

Стрелец
 Как се развеждат другите зодии? Как се развеждат другите зодии?
Овен Овенът в брак е непредсказуемо създание. Днес в къщата царят обич и взаимно съгласие, а на следващия ден ненадейно може да стартира съ...

Стрелците имат толкоз неща да вършат денем си, че да подреждат и провеждат просто не им остава време. Те са доста безредни, само че някак успяват в личния си безпорядък. Те постоянно си слагат за задача един ден в месеца в действителност да седнат и да провеждат пространството си, само че някак все нещо излиза да се прави през този съдбоносен ден.

Риби

Рибите са забавен субект. Хем имат вяра в минимализма и духовността, хем обаче и ги мързи в действителност да създадат всичко това. Да организираш и подреждаш лишава толкоз доста време и старания, че Рибите просто избират да не го вършат. И без това какъв е смисъла да се опитваш да организираш живота като целият той е цялостен безпорядък?!

Везни
 5-те най-драматични и най-преиграващи зодии 5-те най-драматични и най-преиграващи зодии
От време на време се случва на всеки човек да драматизира или да преиграва над дадена обстановка. Драматизмът е в кръвта на някои зодиака...

В живота на Везни има къде-къде по-важни неща да се вършат от това да се провеждат и подреждат нещата. Освен това, те ще възползват на най-много от своя сексапил и ще помолят и измолят от някой различен да им помогне. Е, по този начин де, те просто са прекомерно хубави, с цел да подреждат, не е ли по този начин?!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР