Нека видим, казано на жаргона на астрологията, как всяка зодия

...
Нека видим, казано на жаргона на астрологията, как всяка зодия
Коментари Харесай

Каква е съвместимостта ви спрямо лунните знаци?

Нека забележим, казано на жаргона на астрологията, по какъв начин всяка зодия се схваща със своята Луна. Иначе казано - каква е съвместимостта на всяка зодия с лунните знаци? 

Луна в Овен

Овенът е знакът на война. Горещокръвният, Марсиански поробител. Страстният водач, който пробива всяка спънка по пътя им. Когато вашата Луна е в Овен, вие сте тъкмо подобен от вътрешната страна, даже в случай че вашият безоблачен знак е по-мек и учтив знак, като Риби или Дева. И защото сте толкоз буен, деен и анимиран, вие сте привлечени от хора от същия тип. Тези, които излъчват убеденост и неустрашимост и са самостоятелни реализатори. Всъщност от всички знаци на Луната вие най-вероятно ще изберете еднообразен сътрудник в живота, като някой от военната или полицейската работа.

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е в огнен знак, най-добре се съчетавате с хора с огнени Луни в Овен, Лъв или Стрелец.

Луна в Телец

Телецът е знакът на упорития бик. Обичащ лукса, обичаен, който обича спокойната конюнктура покрай природата. Вие сте сетивен и сантиментален човек, който обича да показва обвързаност посредством допиране и материални удоволствия. И вие харесвате хора, които въплъщават тези черти, тъй като в тяхно наличие се чувствате като вкъщи и в мир. Всъщност, толкоз ненавиждате спорове, че хората, които живеят за драма, мигновено ви отблъскват. Вместо това, сте мощно привлечени от мирни хора, които харесват лекотата на рутините, даже в случай че са малко скучни.

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е в земния знак на Телец, най-добре се съчетавате с лунните знаци като Телец, Дева и Козирог.

Луна в Близнаци

Близнаци е знакът на летящите близнаци. Палавият подбудител, който обича да поддържа връзка с хора, да приказва за хрумвания и да провокира протест. И когато вашата Луна е в Близнаци, тъкмо вие сте от вътрешната страна, даже в случай че имате по-земен безоблачен знак като Телец или Рак. Обичате да изпитвате нови неща, култури, храна и хора и сте мощно привлечени от хора, с които можете да говорите четиринадесет часа подред. Но защото имате ефирна Луна, по-малко евентуално е да сте прочувствени и да не обичате тежки прояви на обвързаност.

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е във въздушен знак, най-добре ви е да се съчетаете с хора, които имат Луни във въздушни знаци като Близнаци, Везни или Водолей.

Луна в Рак

Ракът е знакът на мекия рак с твърда осанка. Остро прочувствения фамилен човек със способността да възпитава всички като майка. И когато вашата Луна е в Рак, тъкмо по този метод сте от вътрешната страна, даже в случай че това е явно единствено за най-близките ви. Вие имате майчинство в себе си и сте доста огромни традиционалисти. Ето за какво сте привлечени от хора, които са доста сантиментални и прочувствени към дома, фамилията и майка си. Но, защото, сте присъщо много уязвими, вие сте мощно привлечени от хора, които могат да ви защитят и които в никакъв случай не биха изневерили на вашето доверие.

Най-добра съгласуемост: Тъй като Луната ви е във воден знак, най-добре се съчетавате с водни Луни като Рак, Скорпион и Риби.

Луна в Лъв

Ако вашата Луна е в Лъв, душата ви е на дива. И тази природа е ясно явна за всички, които са покрай вас. Вие сте великодушни, сърдечни, сантиментални и изобретателни. И вие безусловно обичате светлината на прожекторите. Ето за какво, магнитно ви притеглят хора със същите качества, изключително в случай че те излъчват харизма и могат да задържат огромна публика във екстаз с личността си. Вие неотложно сте отблъснати от хора, които не ви зачитат или обезчестяват по някакъв метод.

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е в огнен знак, вие сте привлечени от огнени Луни в Лъв, Стрелец и Овен.

Луна в Дева

Девата живее, с цел да бъде в услуга на другите, с цел да помогне на хората да подобрят живота и здравето си. И в случай че вашата Луна е в Дева, вие ще проявявате тези черти в околните си връзки. И защото вашият Лунен знак съставлява всичко, което ви носи комфорт, вие сте мощно привлечени от хора, които са също толкоз спокойни, рационални и добре проведени като вас. 

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е в земен знак, най-добре се съчетавате с лунни знаци като Дева, Козирог и Телец.

Луна във Везни

Ако вашата Луна е в супердипломатическия знак на Везни, тъкмо по този начин ще изглеждате на най-близките хора. И защото Везните ръководят връзките, вие не се чувствате пълноценни без сътрудник до себе си. Но, те би трябвало да са от избран тип, с цел да ви е комфортно към тях. Подобен на вас - кротичък, спокоен, любящ и разумен. Някой, който се схваща на практика с всички.

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е във въздушен знак, най-добре се съчетавате с лунните знаци във Везни, Водолей и Близнаци.

Луна в Скорпион

Най-интензивната, съблазнителна и трансформираща Луна. И когато вашият Лунен знак е в Скорпион, тъкмо вие сте от вътрешната страна: мощен, магнетичен, натоварен и загадъчен. И вие търсите същото в сантиментален сътрудник - интензивна пристрастеност, примамлива тайнственост и дарба да се свържете изцяло в романтиката. Истинска сродна душа. И единствено тъй като вашата природа е толкоз интензивна и прочувствена, вие безусловно презирате хората, които са ефирни, повърхностни и неблагонадеждни.

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е във воден знак, най-добре се съчетавате с лунен знак в Скорпион, Риби или Рак.

Луна в Стрелец

Стрелецът е знакът на философа. Вечният обучаем, учителят и пътешественикът по света. И когато вашата Луна е в Стрелец, тъкмо вие сте от вътрешната страна. Вие обичате заниманията, не осъждате и обичате да живеете и да оставяте да живеят. Вие сте самостоятелна душа, която процъфтява от персоналната независимост, спонтанността и дългите метафизичен полемики за света, Вселената и други абстракции. И защото нашият Лунен знак съставлява това, което считаме за дом, вие сте мощно привлечени от неприлепливи хора, които демонстрират същите тези характерности.

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е в огнен знак, най-добре се съчетавате с лунните знаци в Стрелец, Овен и Лъв.

Луна в Козирог

Ако вашият Лунен знак е в Козирог, най-вероятно сте прочувствено потиснати и неекспресивни в сантиментални връзки, което може да ви накара да се чувствате студени, отдалечени и скучни за множеството хора. Но това не значи, че нямате някои неповторими мощни страни. Вие сте решителни, дисциплинирани и работливи. И вие сте доста уважавани и елегантни. Тъй като, сте привлечени от хора, които наподобяват нашите Луни, вие ще бъдете мощно привлечени от някой, който има тъкмо тези характерности. Някой, с който бихте се гордеели да ви виждат обществено поради аурата „ двойка на властта “, която имате към себе си със непокътната успеваемост, и който ще бъде страховит, постоянен сътрудник, с който да споделяте честен живот.

Най-добра съгласуемост: Тъй като Луната ви е в земен знак, най-добре се съчетавате Луни в Козирог, Телец и Дева.
 Какво съставлява Луната в астрологията и какво значи – от Овен до Дева Какво съставлява Луната в астрологията и какво значи – от Овен до Дева
Врене е да разгледаме какво значи Луната в астрологията за другите зодии. В тази публикация ще разгледаме всички знаци от Овен до Дев...

Луна във Водолей

Водолей е знакът на бунтовника. Черната овца на обществото, която в последна сметка тласка цялото потомство напред посредством забележителната си дарба да революционизира света и по този метод да промени структурата на целия свят. И когато вашата Луна е във Водолей, тази ваша ексцентрична гениална линия е доста явна за близки хора. Вие сте нетрадиционен човек и търсите същото в сътрудник. Някой, който се откроява от тълпата, тъй като е неповторим и друг. Някой, чиято умствена периодичност е съчетана с вашата и с които можете да обсъждате революционни хрумвания всеки ден. Перфектният сантиментален сътрудник за вас е някой, който е по-малко сътрудник и по-скоро е най-хубавият другар.

Най-добра съгласуемост: Тъй като вашата Луна е във въздушен знак, най-добре е да се съчетаете с ефирна Луна във Водолей, Близнаци или Везни.

Луна в Риби

Рибите са знакът на мечтателното риба. Меката, мислена, изобретателна душа, която живее за мечтателна романтика и бягство във фантастичните светове. Вашият лунен знак съставлява дом и уют, тъй че сте мощно привлечени от хора, които въплъщават едни и същи характерности извън. Някой, който е благ, прочувствен и миролюбив. Този, който се отвращава от спора толкоз, колкото и вие.

Най-добра съгласуемост: Тъй като Луната ви е във воден знак, най-добре се съчетавате с Луна в Риби, Рак или Скорпион. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР