Нека видим какво да очакват царете на зодиака - Лъвовете

...
Нека видим какво да очакват царете на зодиака - Лъвовете
Коментари Харесай

Какво да очакват Лъвовете до края на август?

Нека забележим какво да чакат царете на зодиака - Лъвовете в месеца, в който множеството от тях имат рождени дни. Лъвът е в своя сезон и ще се радвате да чуете, че този месец е може би един от най -добрите месеци в годината в астрологията. Дори звездите разпознават вашата жива енергия; в края на краищата, самото Слънце ръководи вашия знак. 

Още от първите дни на август сте усетили силно атмосферата на наслада, която ще ви вкара в доста положително, оптимистично въодушевление.
 Какво да чакат Девите до края на август? Какво да чакат Девите до края на август?
Нека забележим какво чака прелестните Деви до каря на месец август.  Месецът за Дева стартира с остатъчната сила от съединението...

Марс ще пътува през Дева през целия месец. Този пренос ще се реализира във втория ви дом, като притегля вниманието към това по какъв начин се справяте с финансите си. В Дева Марс има по -контролирана аналогия. Обикновено импулсивната и непостоянна планета би трябвало да се придържа към структурните процеси на Дева. Комбинирането на тази сила с благословиите на Меркурий може да ви помогне да създадете настоящ бюджетен проект и няма да ви остави отчаян от големи съкращения на средства за вашето развлечение.

През септември предходната година всички дружно започнахме ново кармично пътешестване, защото Северният възел се измести към знака на Близнаци. Това е 18-месечен пренос, който се случва във вашия 11 дом. Това евентуално ви е предиздвикало да влезете в по-критична роля във вашата общественост. С този Марс в Дева може да започнете да разбирате по какъв начин да делегирате работа и да споделяте запаси, тъй че стресът да не е единствено на вашите плещи. Марс също може да насочи вашето безпокойствие в нереалистични условия. Бъдете уверени, само че останете приземени и оставете малко място за неточности. Този цикъл завършва през декември.

Новолунието, което се случва в първия ви дом, ще ви накара да се почувствате свежи и подготвени за още една година. Това бележи началото на ново странствуване, тъй че се възползвайте от тази съответна лунна фаза, с цел да определите желанията си за една просперираща и радостна година. Това новолуние също ще ви свърже с страстите ви, тъй че оставете място да бъдете уязвими към себе си.

Пълнолунието във Водолей във вашия 7-ми дом ще забави темпото на събитията, защото Луната понижава през останалата част от месеца. Използвайте това време, с цел да приключите и да се изгубите в областта на концепциите. Този миг може да е, когато разработите новаторски тактики и с цел да преодолеете трудностите, с които не сте се справили досега.
 Секс пози, с които всеки Лъв ще мърка като коте Секс пози, с които всеки Лъв ще мърка като коте
Нека вдигнем жегата с най -добрите секс пози за зодия Лъв! Петият знак на зодиака обгръща родените сред 23 юли и 22 август. Той е изве...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР