Нека видим какво да очакват Скорпионите от любовта и кариерата

...
Нека видим какво да очакват Скорпионите от любовта и кариерата
Коментари Харесай

Какво да очакват Скорпионите от любовта и кариерата до края на годината?

Нека забележим какво да чакат Скорпионите от любовта и кариерата до края на 2021-ва година:

Кариера
 В какво са най-хубави водните зодии – Рак, Скорпион, Риби? В какво са най-хубави водните зодии – Рак, Скорпион, Риби?
В нашата поредност от публикации за това в какво са най-хубави другите знаци на база на техния детайл - въздух, земя, огън и вода стигаме...

Ще започнете oстатъка годината си от извънредно интелектуално място, защото слънцето, Плутон и Венера осветяват региона на вашата карта, която ръководи мисловния развой и връзката. Устно и вътрешно ще обсъдите способи, по които можете да трансформирате връзките си и способността си да печелите пари. Освен това Сатурн, Юпитер и Меркурий ще ви концентрират върху методите да развиете домашния си живот. Всички тези планетни разположения ще основат съвършената галактическа стихия за всеки Скорпион, който към този момент работи от у дома или стартира домакински бизнес. Втората половина на 2021 година ще донесе доста промени за вас и евентуално ще се почувствате по този начин, като че ли се излизате от ролята на обществената персона в офиса. Тъй като тези модели на смяна не престават през цялата година, ще би трябвало да се уверите, че получавате доста информация, с цел да избегнете неприятни кариерни избори. Нещата ще станат изключително заети на професионално равнище, когато слънцето се реалокира в Лъв, тъй че бъдете подготвени за натоварени работни интервали. 

Любов

В началото на годината сте наблегнали силно на въпросите, свързани с парите и дома, което евентуално е отнело по-голямата част от времето и силата ви. В първата половина на 2021-ва може да ви е било мъчно да жонглирате както с любовния си живот, по този начин и с персоналните си цели. Енергията тук ще продължи доникъде или края на месец юли, защото разнообразни сложни аспекти ще накарат любовта да се почувства като битка - изключително когато става въпрос за нови връзки. Най-съвършеното време на годината стартира на 22 октомври, когато слънцето се реалокира в Скорпион! Вашите душевен качества ще бъдат отвън класациите, тъй че в случай че вашата вътрешен глас споделя, че нещо в сантименталния отдел не работи, евентуално сте прави. На 27 октомври нещата могат да станат забавни по въпросите на сърцето, защото в космоса се образува „ пръст на ориста “. Големи сантиментални жестове евентуално ще се случат и в случай че се надявате да се сгодите през 2021 година, това може да е денят (но не се плашете, в случай че не е).

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР