Нека видим какво да очакват отделните зодии през последния месец

...
Нека видим какво да очакват отделните зодии през последния месец
Коментари Харесай

Ако сте Телци, Козирози или Деви, декември е вашият щастлив месец

Нека забележим какво да чакат обособените зодии през последния месец от 2021 година:

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец

Представителите на огнените знаци ще имат опцията да срещнат доста забавен човек през този месец, който може да промени мисленето им в позитивна тенденция. Очакват се и доста сполучливи обстановки, свързани с намесата на човек от зодиакалния знак на Козирога, Девата или Телеца. 
Не са излючени и по-напрегнати моменти, които ще основат паники за бъдещето, само че ви съветваме да не предприемате радикални промени през този интервал.
Емоциите ви ще са изострени, а отрицателно може да ви повлияят хора също от огнените знаци. 

Ако сте родени под зодиакалния знак на Дева, Козирог или Телец

Декември е интервалът, в който ще изясните всички недоразумения и усеща, които сте таили у вас до момента. Може да се изправите против човек, за който мислите, че се е възползвал от вас и ви е манипулирал. За ваше благополучие, този човек в действителност ви мисли положителното, а мотиви за терзание няма. 
Последният месец от годината е време на „ проглеждане “ – ще видите същинските лица на доста от околните и приятелите си, като може би ще е нужно да се отдалечите на известно разстояние, с цел да ги видите в тази непозната светлина. 
Ще жънете триумфи в работен и професионален проект. Възможности за нова работа не са изключени, както и покачвания в сегашната.

Ако вашата зодия е Водолей, Близнаци или Везни

Въздушните знаци при започване на месеца ще са разтревожени заради дисбаланс в връзките на работното място или вкъщи. Вероятни са разкрития по отношение на обичания ви човек, за които не сте подозирали. Не е изключено половинката ви да покаже преобладаващи пристрастености. Ако сте фамилни и имате деца, през този месец е належащо да им обърнете изключително внимание – поговорете за мислите и възприятията им, прекарвайте повече време в игри и занимания дружно. Изкушаващи оферти ще почукат на вратата ви, само че ви съветваме да премислите добре опциите.

Ако вашата зодия е Рак, Скорпион или Риби

Успехи, свързани с реализирането на планове и хрумвания на работното място ви чакат през идния месец. Не е изключено нов човек да се появи в живота ви и да заклеймите едно крепко и устойчиво другарство. 
Раздели обаче също ще има, само че те ще са позитивни за вашето израстване. Ще премахнете от живота си хора, които ви въздействат отрицателно и са токсични за вас, само че първоначално няма да е по никакъв начин елементарно. 
Декември ще е най-успешен в професионален проект. Ще съумеете да осъществите и реализирате проектите си, а след тях обезпечено ще пожънете доста триумфи.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР