Нека видим какви са петте тайни истини за жените от

...
Нека видим какви са петте тайни истини за жените от
Коментари Харесай

5 брутални истини за жените от зодия Скорпион

Нека забележим какви са петте секрети истини за дамите от зодия Скорпион, които ще ни изненадат. Те са ни показани точно от една дама от същата зодия от първо лице: 

1. Скорпионите са по-секси от всеки, който в миналото сте срещали.

Не се опитвайте да се съпротивлявате. Не можете. Ако се окажете мистериозно привлечени от оня странна колежка в работа, която приказва за конспирации, то има възможност тя да е тъкмо представител на нашата зодия. 

2. Винаги сме преобладаващи и постоянно направляваме.

Дори когато мислите, че сътрудникът ви от Скорпион не диктува разпоредбите, това е по този начин. Повярвайте. Тя просто си играе, до момента в който моментът не е подобаващ да ви сложи още веднъж на мястото ви. 

3. Скорпионите постоянно печелят.

Ние сме упорити до степен да бъдем безмилостни, понякога манипулативни и по-силни от всеки различен, който познавате. Искате да сме във вашия тим, тъй като тогава вашият тим ще завоюва.

4. Ние гневно пазим персоналното си пространство.

Не споделяме доста персонални неща в обществените мрежи. Това е по този начин, тъй като те не желаеме това, което вършим да е на показ.  Ако вашият сътрудник Скорпион няма никакви обществени медии и води дневник, който пази от вас, то не ѝ се сърдете. Тя просто е такава. 

5. Искаме да знаем всичко, което се случва с вас.

Ние сме естествени откриватели. Любопитни сме. Пуснете ни да душим в близост и споделяйте с нас.В противоположен случай ще ви гледаме подозрително и ще се чудим какво криете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР