Нека тези, които коментират действията на “БСП за България“, преди

...
Нека тези, които коментират действията на “БСП за България“, преди
Коментари Харесай

БСП: Още на 21 януари внесохме проект за промени в Изборния кодекс

Нека тези, които разясняват дейностите на “БСП за България “, преди да приказват, да се срещнат с обстоятелствата, споделят от левицата в позиция по отношение на клевети по препоръчаното от партията видеонаблюдение на изборния развой по време на идния парламентарен избор.
" По мотив изказванията, че Българска социалистическа партия не е изпълнила обещанието си да предложи видеонаблюдение на секционните изборни комисии, партията изрично напомня:
 Журналист: Управляващите като чуят за камери в секциите, полудяват Журналист: Управляващите като чуят за камери в секциите, полудяват
" Никакви промени нямало да вършат в Изборния кодекс, щото било късно. И малките екрани тръбят на драго сърце - нито едно от предложенията н...
На 21 януари, преди седмица, Парламентарната група на Българска социалистическа партия внесе в Народното събрание план на Закон за изменение и допълнение на Изборния кодекс.
Предложение на Българска социалистическа партия е в параграф 18-ти да се сътвори нов член, който гласи, че във всяка изборна секция се обезпечава лъчение онлайн в интернет на преброяването на гласовете, посредством конфигурирани в секцията камери за видеонаблюдение.
Камерите би трябвало и да записват, а записите ще се предават с останалите изборни бумаги. Това е видеонаблюдение и то е препоръчано в точния момент там, където му е мястото - в Изборния кодекс ", се споделя в позицията на Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР