Нека тази седмица бъде по-късметлийска от предходната. Щастие да пропие

...
Нека тази седмица бъде по-късметлийска от предходната. Щастие да пропие
Коментари Харесай

Късметче според зодията за тази седмица, 8 – 12 март

Нека тази седмица бъде по-късметлийска от миналата. Щастие да пропие дните ви, а усмивките да не слизат от лицата.
Разберете какво е късметчето ви съгласно зодията за тази седмица. Ето ги и тях:
Овен
Овните ще се усещат, потънали в уют и естетика през тази седмица. Те с лекост ще сбъдват желанията си и ще се усмихват непрекъснато. Предстои им да получат красива изненада от обичан човек.
Телец
Телците ще бъдат в центъра на купона тази седмица. Ще бъдат посетител на лично празненство или това на своя другарка. Ще се усещат неустоими и ще притеглят погледите право към себе си.
Близнаци
Близнаците ще бъдат отдадени на любовта през този интервал. Те няма да изпитват нужда от нищо друго, тъй като това възприятие ще им е изцяло задоволително.
Рак
Раците ще се усещат спокойни. Ще творят на воля и ще сбъдват своите стремежи. Тази седмица ще получат предложение за пътешестване, само че не какво да е, а до мечтана дестинация.
Лъв
Лъвовете ще схванат страхотна вест през седмицата. Много евентуално е да видят тези две чертички, за които от месеци наред са в тръпнещо очакване.
Дева
Девите най-сетне ще получат мечтаното заплащане. Това ще ги окрили и ще ги накара да се усещат доста по-самостоятелни в живота.
Везни
Везните ще получат предложение за брак. Те ще бъдат на върха на щастието и в никакъв случай няма да желаят да изоставен мястото си.

Скорпион
 КЪСМЕТЧЕ за 8 март съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 8 март съгласно зодията
Овен Радост чака ви огромна, съкровена и мечтана. Телец Каквото желаете през днешния ден, все ще става, шансът все ще ви огрява. Близнаци Късме...
Скорпионите ще получат мечтания подарък през седмицата. Дали ще си го купят те или различен ще им го подари, няма никакво значение, тъй като тази облага ще ощастливи дните им.
Стрелец
Стрелците ще подпишат оня документ, за който дълго мислят и разучават. Те най-сетне ще преминат към последваща стъпка към постигането на задачата си.
Козирог
Козирозите ще бъдат настанени в фамилните уют и естетика през цялата седмица. Ще се срещат с положителни другари и ще се смеят до насита.
 12 късметчета с кафето за през днешния ден, 8 март 12 късметчета с кафето за през днешния ден, 8 март
На този ден, прелестен и трогателен, нежните създания отпиват от утринното си кафе и са в тръпнещо очакване да схванат какво животът е...

Водолей
Водолеите ще получат това вътрешно успокоение, от което се нуждаят, с цел да бъдат дните им пълноценни. Те ще реализиран задачите си с лекост и ще се усещат окрилени от любовта.
Риби
Рибите ще творят през цялата седмица. Ще пораждат усмивки с наличието си и ще се усещат неземно щастливи!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР