Нека службите да си свършат работата и тогава да коментираме.

...
Нека службите да си свършат работата и тогава да коментираме.
Коментари Харесай

Караянчева: Няма парламентарна криза, ДПС не ни правят кворума

Нека службите да си свършат работата и тогава да разясняваме. Видяхме бързата реакция на премиера Бойко Борисов. Трябва изрично да осъдим този акт. Искам да изкажа съболезнованията си на всички в Нова Зеландия.

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка днешните атентати в Нова Зеландия. "Нямаме парламентарна рецесия. За да има парламентарна рецесия, не би трябвало да има регистрация и пленарни съвещания. Днес се получи дребен проблем, само че в последна сметка съвещание имаше. Не знам какво би трябвало да направя, с цел да се върнат Българска социалистическа партия в Народното събрание. Може би би трябвало да им се простим, че спечелихме изборите? Президентът ги предложения, аз ги приканвам няколко пъти да се върнат, само че те отхвърлят и избират да водят партизанска война и да назовават Народното събрание говорилня. Искам да кажа на Българска социалистическа партия, че ние тази игра сме я играли 2013 година и тя не е потребна. Ние не се имаме за безгрешни и безсмъртни. Всеки бърка, само че значимото е след това да се земе поука, да се съобразим с мнението на жителите и да създадем допустимо най-хубавите закони за хората ", безапелационна беше Караянчева.

"Казусът с мюфтийство сподели по какъв начин в устрема си да създадем нещо бързо, с цел да помогнем, може да сгрешим. Много специалисти, анализатори и експерти споделиха, че амнистията на тези 8 млн. лв. е най-хубав, с цел да може мюсюлманските духовници да получават своите заплати. Дори съветникът на президента Борислав Цеков изиска авторство за тази прошка. Няма неприятно политикът да бъде предвидим и тъкмо заради причина внесохме през днешния ден промени в Закона за вероизповеданията, с които отсрочваме тези отговорности. Нима има неприятно да кажеш - сгреших? Няма никаква сделка с Движение за права и свободи и те не ни вършат кворума. Ние в никакъв случай не сме управлявали с Движение за права и свободи и се удивлявам на сътрудниците от Българска социалистическа партия, които се пробват да ни пришият Движение за права и свободи. Ако в името на стабилността, би трябвало да се вършат избрани взаимни отстъпки, само че не непременно, аз съм подготвена да ги направя ", разгласи ръководителят на Народното събрание.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР