Нека сложим край на агонията и да дадем шанс на

...
Нека сложим край на агонията и да дадем шанс на
Коментари Харесай

Вигенин: Нека сложим край на агонията и да дадем шанс на ново управление

Нека сложим завършек на мъката и да дадем късмет на ново ръководство, което да реши проблемите, тъй като за България е надалеч по-лошо не, в случай че държавното управление си отиде, а в случай че то остане. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин по време на дебата за вота на съмнение към държавното управление, импортиран от съпротива за неуспех в националната сигурност и защита.

Вигенин напомни, че в последните години нараства политическата неустойчивост, тероризма, незаконната миграция, хибридните закани.

" Всички тези фактори доста се ускориха след войната в Украйна, в този момент са допълнени от новата война покрай нашия район. В тези условия българското държавно управление и болшинството зад него избраха линия на деяние и държание, които вместо да лимитират въздействието върху България на засилващата се неустойчивост и спорове, оставят страната под възходящи опасности за сигурността ", уточни той.

Според него защитата се лишава от качества в услуга на непознати ползи, съобщи през днешния ден.бг.

" Това се прави на фона на възходящи проблеми в армията от позиция на неналичието на фрагменти. Създава се чувство, че решенията в областта на сигурността и защитата се взимат не въз основата на действителните потребности, а в услуга на непознати ползи. За късото си битие държавното управление се ангажира с даването на доста количество муниции на Украйна без никакви разбори за такова решение ", сподели Вигенин.

" Министърът на защитата е несъответстващ на политическата и военна конюнктура с изявленията и държанието си и и самичък по себе си е риск за сигурността “, скочи още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР