Нека силата на любовта ни към себе си бъде толкова

...
Нека силата на любовта ни към себе си бъде толкова
Коментари Харесай

Молитва за любов към себе си

Нека силата на любовта ни към себе си бъде толкоз мощна, че да не се нуждаем да живеем съгласно мнението на другите.

Нека напълно се доверяваме на себе си, с цел да създадем изборите, които би трябвало да създадем. С любовта към себе си ние повече не се опасяваме да се надигнем пред каквато и да била отговорност в нашия живот или пред каквито и да било проблеми и да ги разгадаем още с тяхното появяване. Каквото и да желаеме да реализираме, дано това бъде направено със силата на любовта към самите себе си.

Започвайки от през днешния ден, помогни ни да обичаме себе си толкоз доста, че в никакъв случай да не слагаме себе си в условия, които са ориентирани против нас. Ние можем да живеем живота си бидейки себе си, без да претендираме да сме някой различен единствено с цел да ни одобряват другите хора. Ние повече не се нуждаем другите хора да ни одобряват и да ни споделят какъв брой сме положителни, тъй като ние знаем какви сме. Със силата на любовта към себе си дано се любуваме на това, което виждаме всякога, когато се погледнем в огледалото. Нека на лицето ни има една огромна усмивка, която да усили нашата вътрешна и външна хубост. Помогни ни да почувстваме толкоз мощно любовта към себе си, че постоянно да се любуваме на личното си присъствие…

Нека обичаме себе си без наказание , тъй като когато осъждаме ние носим укор и виновност, изпитваме нужда от наказване и забравяме любовта Ти. Укрепи волята ни да извиним на себе си в този миг. Изчисти мозъците ни от прочувствената отрова и себеосъждане, тъй че да можем да живеем в цялостна естетика, мир и обич.

Нека любовта ни към себе си бъде силата , която да промени съня за нашия живот. С тази нова мощ в сърцата ни, силата на любовта към себе си, ни разреши да трансформираме всички взаимоотношения, които имаме, започвайки от взаимоотношенията със себе си. Помогни ни да се освободим от всевъзможни спорове с другите. Нека бъдем щастливи от това да споделяме времето си с нашите обичани и да им прощаваме за всяка неправда, която усещаме с мозъка си. Помогни ни да обичаме себе си толкоз, че да можем да извиним на всички, които в миналото са ни наранили…

Дай ни кураж да обичаме фамилията и приятелите си абсолютно и да променим взаимоотношенията си с тях по допустимо най-позитивния и любящ метод. Помогни ни да създадем нови канали на другарство във връзките, които имаме, тъй че да няма война за надзор, да няма печеливш и губещ. Нека дружно работим като тим за реализиране на обич, наслада и естетика.

Нека нашите взаимоотношения със фамилията и приятелите се основават на уважението и насладата, тъй че да нямаме потребност да им споделяме по какъв начин да мислят и какви да бъдат. Нека нашата сантиментална връзка бъда най-прекрасната връзка. Нека се радваме на всеки миг, който споделяме с колегата си. Помогни ни да одобряваме другите просто такива каквито са без да ги осъждаме, тъй като когато ги отхвърляме, ние отхвърляме себе си. Когато отхвърляме себе си, ние отхвърляме Теб.

Из „ Умението да обичаш – Толтекска книга на мъдростта “ от Дон Мигел Руис

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР