Нека си признаем, всяка жена режисира в главата си една

...
Нека си признаем, всяка жена режисира в главата си една
Коментари Харесай

Внимавай какво си пожелаваш: Какво е общото между Адел и принцеса Даяна?

Нека си признаем, всяка жена режисира в главата си една и съща сцена, откакто е зарязана от мъжа, който обича - по какъв начин се появява по-самоуверена и привлекателна отвсякога пред изумения взор на някогашния, който осъзнава с непростимо забавяне какво е изпуснал.

Неслучайно дребната черна рокля на принцеса Даяна остава една от най-емблематичните визии (в дрешника ѝ, а може би и в стилната история?). Облича я на светско събитие през юни 1994-та, а изборът ѝ по никакъв начин не е инцидентен. В същия ден е излъчено изявление с принц Чарлз в народен ефир, в което той признава, че има държанка. По това време двамата са разграничени, само че разводът към момента не е официализиран.

View this post on Instagram
Princess diana❤️ a true princess! Who still remembers the story of this dress? #princessDiana#diana#royal#revengeDress#dress#black#england#fashion#instagram#instafashion#instabeauty#beauty#instadaily

A post shared by WFA (@world_fashionaddict) on Mar 5, 2015 at 9:01am PST

Съвсем основателно тази дреха е известна като "revenge dress " (роклята на отмъщението) и е приета за една от най-стратегическите визии на всички времена.

Е, в този ден Лейди Ди сбъдва фантазията на всяка жена с разрушено сърце - да събере всички погледи и да разбие на пух и прахуляк подозрението, че не има нужните качества да задържи личния си брачен партньор.

Защо ви описваме всичко това и какво общо има Адел? Продължавайте да превъртате.

View this post on Instagram
Thank you for the birthday love. I hope you’re all staying safe and sane during this crazy time. I’d like to thank all of our first responders and essential workers who are keeping us safe while risking their lives! You are truly our angels ♥️ 2020 okay bye thanks x

A post shared by Adele (@adele) on May 5, 2020 at 9:38pm PDT

След като показа фотография от своя 32-ри рожден ден , на която е очевидно отслабнала, Адел удиви света с новия си външен тип .

Междувременно персоналният ѝ треньор показа в обществените мрежи, че задачата на Адел в никакъв случай не е била да отслабне, а да стартира по-здравословен живот. Вижте повече ТУК >>>

„ Когато с Адел започнахме пътя си дружно, в никакъв случай не ставаше въпрос за кльощавост. Ставаше дума за излекуване. Особено след бременност и след интервенция. Когато „ 25 “ излезе и турнето беше оповестено, трябваше да се подготвим за уморителен 13-месечен график.”

 адел Getty

Адел се раздели със брачна половинка си Саймън Конеки през април предходната година – двамата бяха дружно 7 години, подписаха скрито брак през 2017 и имат 7-годишен наследник Анджело Адкинс .

Не желаеме да сглобяваме непотвърдени хипотези за развода им. Затова ще кажем единствено едно - когато edna жена взема решение да предприеме такива радикални промени в метода си на живот незабавно след раздялата, явно се пробва да се отърси от токсична връзка, която е навредила на нейната самокритика.

Още лятото на 2019 година стана ясно, че Адел се е заела съществено с тренировки. Тогава непосредствен до звездата показа, че изпълнителката на Hello почнала да върви на пилатес, който я кара да се усеща прелестно. Звездата е съумяла да смъкна близо 20 кг, написа "Мирър " (Mirror) с тренировките, само че и с много здравословен метод на хранене.

 Адел Getty

Някои от феновете на певицата я хвалят, само че други се тормозят и се надяват зад смяната да няма здравословен проблем. А нестихващите талази от внимание, които получава, не я карат да се усеща по никакъв начин добре.

От Daily Mail настояват, че Адел се тормози от реакциите към нейната фрапантна смяна. Дори да наподобява по-добре отвсякога, тя към момента не се усеща изцяло удобно в кожата си и продължава да страда от липса на самочувствие.

"Тя не може да повярва, че наподобява толкоз добре, колкото настояват хората. Все още е шокирана, когато се види в огледалото. Но в действителност се забавляа, когато пазари нови облекла ", споделят източници.

 Адел Getty

Макар постоянно да сме харесвали Адел във всеки един неин интервал поради страхотния ѝ глас, възприятие за комизъм и харизматично лъчение, няма по какъв начин да отречем, че сега певицата наподобява необикновено.

Адел би трябвало да бъде горда със себе си. Не тъй като в този момент е по-близо до актуалните стандарти за хубост, а тъй като предприе това "пътуване към себе си ", за което Блага Димитрова ни въодушеви преди време. Започна да прави все по-бързи и сигурни крачки към своята по-добра версия, към по-здравословния метод на живот и във физически, и в ментален аспект.

Какво е общото сред Адел и принцеса Даяна ли? Това, което свързва всички мощни дами - жадност за самоусъвършенстване, убеденост оттатък обществения статус и хубост оттатък стандартите.
Най-страхотните мисли на Адел 10 фотоси  Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР