Нека си го кажем направо - все някога през живота

...
Нека си го кажем направо - все някога през живота
Коментари Харесай

Как манипулират различните зодии

Нека си го кажем напряко - все в миналото през живота си сте употребили операция, с цел да постигнете своето. Рядко в това няма нищо неприятно, а в множеството случаи е потаен инструмент за хората, които го владеят до съвършенство, написа actualno.com. В тази публикация ще вдигнем завесата и ще забележим по какъв начин манипулира всяка една от зодиите:

Овен: Задържат ви, в случай че желаят да извършите нещо

Те са сантиментални в смисъл, че са безмилостни и не се предават. Те са упорити и сблъскващи се, тъй че не се тормозят да не бъдат считани за напористи. Не ги интересува, стига да им обезпечи това, което желаят. Те могат да скрият своята упоритост зад усмивките и занимателните моменти, само че не се заблуждавайте - няма да спрат, до момента в който не извършите това, което желаят.

Телец: Предизвикват виновност

Те могат да изиграят жертвата, да ви опишат история или даже да не кажат нищо, само че наподобяват по този начин, като че ли са били избити от света. Те са едни от най-силните хора в близост и знаят по какъв начин да кацнат на крайници. Ако играят на картата на жертвата, това евентуално е за манипулиране на други.

Близнаци: Лъжа

Най-манипулативното нещо, което Близнаците вършат, е да разтегне истината; с други думи, те лъжат. Те могат да рационализират лъжата си, като споделят, че това е за по-добро положително и няма други благоприятни условия, само че те употребяват лъжата като метод да манипулират другите. Те могат да кажат, че ще създадат нещо и нямат безусловно никакво желание да го вършат, или могат да кажат, че обстановката е ужасна, когато в действителност не е по този начин.

Рак: Кара нещата да звучат по-зле, в сравнение с са.

Ракът катастрофира нещата. Не лъже, нито играе жертва; това просто кара нещата да наподобяват по-лоши, в сравнение с са. Те не са просто тъжни, когато сътрудникът им скъса с тях; те са унищожени и уверени, че в никакъв случай повече няма да намерят обич. Всеки, който е очевидец на сърцето на Рака, ще направи всичко, с цел да се почувства по-добре.

Лъв: Действайте почтено

Най-манипулативното нещо, което Лъвът прави, е да сведе до най-малко държанието им. Лъвовете са уверени, само че от време на време егото им ги кара да вършат неща, които могат да имат отрицателни последствия за другите. Ако Лъв направи нещо, което е победа за тях и загуба за някой различен, те ще го завъртят, тъй че звучи потребно и за двамата.

Дева: Пасивно нападателни

Девата е косвена, когато става въпрос за техните стремежи и стремежи. Те не постоянно излизат и споделят това, което желаят, само че пускат подмятания и насочат неразбираеми, пасивно нападателни оферти, тъй че другите хора да мислят, че са измислили концепцията сами и нямат нищо общо с Дева.

Везни: Привидна непорочност

Когато Везните манипулират, те се държат по този начин, като че ли не знаят по какъв начин да създадат нещо или нямат нужните умения, тъй че някой различен ще го направи вместо тях. Понякога Везните ще прибавят сексапил и флирт в сместа, с цел да получат още по-добри резултати. Ако бъдат призовани за държанието си, те ще се държат по този начин, като че ли нямат визия защо говорите.

Скорпион: Изисква преданост, без значение от всичко

Най-манипулативното нещо, което Скорпионът прави, наподобява да наподобява като огромна неточност да се опълчи на тях. Може да ги загубите от живота си, в случай че не се съгласите с тях. Не е като прочувственото принуждение и тормоз. Всички секрети, които сте поверили на Скорпиона в предишното, може да не се смятат за поверителни повече и те биха могли да ги създадат публично притежание, в случай че сте навън.

Стрелец: Бъдете прекомерно положителни

Най-манипулативното нещо, което Стрелецът прави, е прекомерно прелестно. Може да се чудите какъв брой прекомерно благо е манипулативно, само че това е фактът, че те са извънредно приятни, с цел да получат резултат. Ако би трябвало да ви бомбардират с внимателност, с цел да ви накарат да извършите нещо за тях, Стрелец ще го направи. Истинската добрина е нещо, което се прави, без да се желае нищо в подмяна, само че добротата може да изисква заплащане.

Козирог: Карате хората да се усещат глупави

Козирогът употребява техните познания и умения като метод да накара някой да прави това, което желае. Като кара някой да се усеща тъп и се нуждае от упътвания, Козирогът може да го накара да следва проекта си. Когато някой се усеща кадърен и мощен, той е по-способен да се изправи против Козирог и да каже не, тъй че тази зодия отслабва доверието.

Водолей: Бягат, вместо да се сблъскват с проблеми

Една минута те участват, отговаряйки навреме на вашите текстове и съобщения; идната, това е цялостна тишина. Това може да продължи известно време, а по-късно, когато се чувствате обезверени и оферирате всичко, за което се сетите, с цел да ги върнете, Водолей ви има там, където те желаят. Може даже да не сте наясно, че ви манипулират.

Риби: Отказва да поеме отговорност

Най-манипулативното нещо, което Рибите прави, не поема отговорност за дейностите си. Те не са отговорни, че нещо се е случило или че някой се е разстроил. Рибите просто си вършеха нещата и се бяха изгубили в главата им. Понякога може да се почувства по този начин, като че ли Рибите не мислят, че би трябвало да дават отговор за каквото и да било, тъй като са толкоз изобретателни и специфични.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР