Нека разясним “газа за рубли от ЕС. Ще цитирам ключови

...
Нека разясним “газа за рубли от ЕС. Ще цитирам ключови
Коментари Харесай

Газ за рубли. Готова ли е Европа да плати!?

Нека разясним “газа за рубли ” от Европейски Съюз. Ще изтъквам основни елементи от документа, които считам за нужни за наблягане.

Съществуващите наказания не не разрешават взаимоотношението на “Газпром ” или “Газпромбанк ”, тъй като глобите на Европейски Съюз не не разрешават откритите сметки в “Газпромбанк ”.
Може ли да се заплати за газ след приемането на Постановление №172 от 31 март ( “Газ за рубли ”) без да се влиза в несъгласие на законодателството на Европейски Съюз.

Да, това наподобява допустимо. Компаниите от Европейски Съюз може да изискат от своите съветски сътрудници да изпълнят своите договорни отговорности в реда, който е бил преди приемането на Указа “газ за рубли”, т.е. посредством внасяне на нужната договорна сума в евро или долари. Постановлението от 31 март не изключва развой за възнаграждение в сходство с ограничаващите ограничения на Европейски Съюз. Но редът на оттегляне от условията на Указа към този момент не е явен.

Компаниите от Европейски Съюз може законно да съблюдават ограниченията по реализирането на новия Указ “газ за рубли”, само в случай че съблюдаването на тези ограничения не опонира със отговорностите, произлизащи от ограничаващите ограничения в сходство с Регламента на Съвета на Европейски Съюз 833/3014 или 269/2014. (Това са укази и протоколи на Европейски Съюз, които се вкарва още преди осем години). Но в действителност не опонират.

Процедурата „ Газ за рубли “ е напълно в ръцете на съветските управляващи и също по този начин ще разреши на Русия да включи ЦБ на РФ в този развой посредством редица транзакции, свързани с ръководството на активите и запасите на ЦБ, което е неразрешено от глобите на Европейски Съюз. Тъй като процесът на конвертиране може да отнеме несигурно време, през което задграничната валута е напълно в ръцете на съветските управляващи, в това число на Централната банка, това даже може да се преглежда като заем, възложен от компании от Европейски Съюз.

Могат ли операторите от Европейски Съюз да правят преводи в евро към избрана сметка в “Газпромбанк”, в случай че създадат ясно изказване по-рано или по едно и също време, че задължението им за заплащане завършва с този превод?

Да, фирмите от Европейски Съюз биха могли да дадат ясна декларация, че имат намерение да изпълнят отговорностите си по съществуващи контракти и да смятат своите договорни отговорности за изпълнени посредством заплащане в евро или долари, в сходство със съществуващите контракти, както преди Указа. Би било целесъобразно да изискат удостоверение от съветската страна, че тази процедура е допустима.

Преведено на съветски. Европейски Съюз е подготвен да взаимодейства с “Газпром” и “Газпромбанк” по същия метод, както преди. Те ще заплащат в евро, както плащаха преди. Всичко, което се случва по-нататък, е работа на съветските управляващи и конвертирането в рубли е де факто отговорност на Русия. Това е правна казуистика. Европейски Съюз желае да наподобява крепък и кадърен да размаха санкционна палка.

Русия желае Европа да даде указания за прехвърлянето в рубли (това е категорично посочено в закона). Всъщност е елементарно да получавате заплащания и да гарантирате тяхната сигурност в границите на съветския силует на финансовата система. Следователно на процедура ще бъде тъкмо както се предполагаше в първия ден. Европа заплаща в евро, “Газпромбанк” полуавтоматично конвертира в рубли толкоз, колкото може да преведе в границите на ликвидността на валутния пазар, след което се разплаща с “Газпром” и договорката е завършена. Всички са удовлетворени, всеки си получава своето.

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР