Нека разгледаме причините за вашата празнота, за да придобиете по-добро

...
Нека разгледаме причините за вашата празнота, за да придобиете по-добро
Коментари Харесай

Защо се чувствате празни вътрешно и как да го промените?

Нека разгледаме аргументите за вашата празнина, с цел да придобиете по-добро схващане за това за какво се чувствате празни и изгубени в живота. Защо се чувстваш празен?

1. Не разбирате себе си.

Знаеш ли кой си? Когато не можете да опознаете себе си, това може да докара до възприятие на празнина. Неспособността да разберете кой желаете да бъдете като човек и какво желаете в живота може да ви накара да загубите връзка с вътрешния си Аз. Това ви кара да усетите, че в живота липсва смисъл и вие се носите през живота без никаква цел.

2. Откъснати сте от другите.

Когато не съумеете да изградите някакви смислени взаимоотношения в живота, сантиментални или по различен метод, стартирате да се чувствате смутени и самотни. Кара ви да се чувствате изолирани, даже в случай че сте заобиколени от други. Според проучването от 2003 година „ Благодарност и благополучие: Развитие на мярка за признателност и взаимоотношения със субективно богатство “ от Уоткинс, Удуърд, Стоун и Колтс, връзките са най-важните фактори за щастието. Тъй като качеството на връзките ви има значение повече от количеството, неналичието на фамилиарност във връзките, а не неналичието на връзки, може да ви накара да се почувствате самотни.

3. Не можете да продължите от предишното си.

Когато има неотговорени и нерешени проблеми от предишното ви, някои неуместни усеща ще останат дълго време. Неспособността ви да се помирите с предишното си ще добави към възприятията ви на празнина и безцелност. Когато връзката завърши, като загуба или бракоразвод или разлъка, множеството от нас не могат да получат закриване. Освен това неуспехът на значима връзка може да остави голяма празнина в живота ни, изключително когато имаме вяра, че връзката е обвързвана с нашата еднаквост. Сега, когато връзката свърши и индивидът си отиде, ние се усещаме изгубени и не знаем кои сме без нея.

4. Нямате пристрастености, които да преследвате.

Когато нямате никакви фантазии в живота, които желаете да следвате с увереност и реализиране, животът ви може да няма смисъл и цел. Вашите цели, упоритости и фантазии дефинират кой сте. Вашата пристрастеност ви движи напред в живота и възприятието за достижение ви кара да се чувствате изпълнени. Дори когато се провалиш, се учиш от опита и опитваш друг метод, с цел да продължиш напред. Но когато ви липсва фантазията, нямате предпочитание да продължите напред. Нямате никаква цел. Нямате причина да се събуждате заран и да променяте живота си. След като разберете какво тъкмо ви кара да се чувствате празни, можете да разберете по какъв начин да се борите и да го преодолеете. 

Ето няколко оферти, които можете да следвате, с цел да започнете и да живеете най-добре.

1. Практикувайте обич към себе си.

Вашите усеща ще ви кажат всичко, което би трябвало да знаете за това по какъв начин се отнасяте към себе си. Първата стъпка да се отървете от тази празнина вътре стартира с това да обичате себе си. Бъдете деликатни и наясно с вашите мисли, страсти и тяло. Вместо да се захващате с държание на себе си, говорете със съчувствие и добрина, както бихте го създали с другар. Не забравяйте, че вие ​​сте най-хубавият си другар. Така че, лекувайте се надлежно. Това значи да обърнете внимание на това, което вашите мисли и страсти ви приказват и да поемете отговорност за това, което вършиме належащо.

2. Признайте страстите си.

Любовта към себе си значи също по този начин да се отворите към неуместни усеща, като самотност, разтрошаване на сърцето и болежка и да им позволите да се излекуват, просто като ги оставите да преминат естествено, вместо да се държат за тях. Научете се да прегръщате страстите си и себе си. Вашите усеща са отражение на вас в този миг. Колкото повече обръщате внимание на възприятията и страстите си, без значение дали са позитивни или негативни, толкоз по-добре ще можете да се свържете с достоверния си Аз. Така че, позволете си да скърбите и да скърбите, в случай че би трябвало, защото това ще помогне на тези сложни страсти да преминат. Бъдете състрадателни към възприятията си, без да ги съдите.

3. Прекарвайте време със себе си.

Вместо да инвестирате в непродуктивни действия и нездравословни зависимости като телевизия, компютърни игри, алкохол и опиати, погледнете вътре и просто прекарайте малко качествено време със себе си. Фокусирайте се върху това, което ви кара да се вълнувате от живота, какви са вашите пристрастености, фантазии и стремежи и от какво се страхувате. Седнете със себе си и определете какви потребности имате и по какъв начин можете да ги извършите. Правете неща, които ви харесват или в миналото, когато сте били по-млади. Пишете, рисувайте, упражнявайте, гответе или каквото ви е забавно. Медитацията също може да ви помогне да разберете вашите потребности и да се фокусирате върху себе си. Това ще ви помогне да намерите повече смисъл в всекидневието си.
 Зодиите, които постоянно изпадат в меланхолия Зодиите, които постоянно изпадат в меланхолия
Някои зодии са по-склонни да изпаднат в меланхолия от други. Ето кои са те. Рак Прекалено сте чувствителни, тъй че понякога с...

4. Оценявайте живота си.

Друг отличен метод да преодолеете празнотата си е като практикувате признателност. Психологическите изследвания разкриха, че практикуването на признателност може да ви помогне да погълнете позитивни страсти и да се почувствате доста по-доволни и по-щастливи в живота. Позволява ви да развиете по-добри обществени умения и да изградите по-силни взаимоотношения. Като оценявате кой сте, какво имате и благодарите за живота си, ще придобиете напълно нова вероятност в живота. Ще спрете да приемате положителните неща за даденост и ще изместите манталитета си от мисленето за дефицит към мисленето за обилие. Ще започнете да се фокусирате повече върху величието, което към този момент участва в живота ви, вместо върху всичко, което нямате. Благодарността ще ви помогне да намалите напрежението и безпокойството си, ще ви разреши да се насладите на дребните неща в живота и ще ви направи по-отворени за приемане на благословии от Вселената.

5. Опитайте нови неща.

Според изследвания, извършени от невробиолози, научаването на нови неща и ангажирането с нови прекарвания може да ви помогне да се чувствате доста по-щастливи и да се чувствате по-мотивирани в живота. Той има съвсем сходни резултати като допамина и може да ви помогне да изпитате прочувствена възбуденост. Също по този начин е чудесна концепция да придадете на жилищното си пространство преустрояване и да измененията средата си на живот. Дори и най-малките промени, като да вземем за пример приемане на ново обзавеждане или чаршаф или даже ново осветяване, могат да имат огромно позитивно влияние върху вашето прочувствено и психическо здраве.

6. Потърсете професионална помощ.
 СЗО: Пандемията ще окаже дълготрайно влияние върху психологичното здраве на хората СЗО: Пандемията ще окаже дълготрайно влияние върху психологичното здраве на хората
Пандемията от ковид ще окаже дълготрайно въздействие върху психологичното здраве на хората. За това предизвестява Световната здравна орга...

Ако към момента имате проблеми с превъзмогването на възприятията си на празнина, търсенето на професионална помощ може да бъде чудесна концепция. Понякога самоанализът може да не е най-хубавият път за предприемане. В тези случаи приемането на помощ от терапевт може да ви помогне да намерите всички аргументи и решения за вашата вътрешна празнина. Добрият терапевт може да ви даде точната помощ, от която се нуждаете, с цел да започнете още веднъж да живеете пълностоен и логичен живот.

7. Обичайте себе си, с цел да намерите осъществяване.

Първата стъпка да започнете да запълвате празнотата си е да се обичате. Когато се обичате, ще бъдете по-мили и състрадателни към себе си, ще откриете нови ползи в живота, ще преследвате фантазиите си, ще привлечете повече хора, ще изградите дълбоки, смислени връзки и ще откриете личното си благополучие. Всичко велико в живота стартира с обич към себе си. Няма потребност да продължавате да живеете по този метод, когато усещате вакуум вътре в себе си. Изградете по-добри връзки със себе си и си дайте любовта, която в действителност заслужавате. След като разберете това, всичко останало ще си пристигна на мястото единствено по себе си. Не е толкоз мъчно да живееш логичен живот, изпълнен за.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да вярвате във Вселената. И себе си.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР