Нека президентът излезе и да каже защо иска да промени

...
Нека президентът излезе и да каже защо иска да промени
Коментари Харесай

Караянчева подхвана Радев за датата на изборите

Нека президентът излезе и да каже за какво желае да промени датата на изборите, сподели в Кърджали пред публицисти ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

„ Народното събрание е разполагаем. Мандатът е до 26 март. Имаме подготвеност даже и да сме в предизборна акция сред 26 февруари и 26 март, в случай че датата на изборите е 28 март, по Конституция да привикваме изключително съвещание на Народното събрание.

Законопроектите могат да минават в границите на една седмица с понижено време сред първо и второ четене. Имаме подготвеност и ще отговорим на динамичната обстановка “, съобщи тя.



„ Подходящата дата за изборите е тази, която уточни президента. Той има единствен правото да уточни датата. За нас от ГЕРБ няма значение коя е датата. Ние сме подготвени за избори, когато каже президента.

Нека президентът излезе и да каже за какво желае да промени датата на изборите, откакто авансово беше оповестил тази дата и на кого не отърва тази дата? Нека той да каже, не мога да кажа аз “, уточни Караянчева.

„ Нека медицинските управляващи да се произнесат. Има доста неща, които би трябвало да се уточнят и дано да изчакаме какво ще каже Щабът и Министерството на здравеопазването “, добави тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР