Нека оставим работата в ръцете на следствието и прокуратурата и

...
Нека оставим работата в ръцете на следствието и прокуратурата и
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Не само ние знаем, че у нас законът не е на почит, но и туристите, и бежанците

Нека оставим работата в ръцете на следствието и прокуратурата и да не предрешаваме въпросите с виновността, да не предрешаваме и въпроса с подготовка на закононарушението, което се случи в Бургас. 

Това разяснява пред Нова тв Михаил Миков. 

В момента всички са под страст и всевъзможни мнения могат да навредят на едно обективно следствие. Смятам, че още е рано да се вършат заключения. Има видеоматериал, по който разнообразни заключения могат да се вършат. Бог да елементарни двамата служители на реда, които по този начин самоотвержено са изпълнили дълга си, уточни той.

На първо място бих желал да изкаджа съболезнования на околните на починалите служители на реда. Аз също считам, че е рано да влизаме в дейтайли, тъй като най-малкото би трябвало да се изючака авто-техническата експертиза за произшествието и тя да даде някои доста значими отговори. Значение ще имат и свидетелските показания, в това число обясненията на обвинения. Така че рано е за конкретика, уточни на собствен ред Емануил Йорданов. 

Престъпника по тази причина е нарушител, тъй като не се преценява със закона, без значение дали става въпрос за трафик на хорар или нещо друго, уточни Миков. 

Не мисля, че в България има човек, който не е забелязал, че закона не е на респект. Същото се вижда и от хората, които идват като туристи или бежанци в България, уточни Йорданов. 

В момента имаме един фрапантен случай, който заостря вниманието, само че такива неща са ставали и преди. Но в този регион, където се случи нещастието с двамата служители на реда, хората би следвало да знаят кой се занимава с каналджийство. И като споделям хората - имам поради и служителите на реда, органите на локалната власт, уточни още той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР