"Нека не забравяме и двете тънки тръбички, които минават през

...
"Нека не забравяме и двете тънки тръбички, които минават през
Коментари Харесай

Топлофикация“ обясни защо плащаме за двете тънки тръбички, които минават през домовете ни

"Нека не забравяме и двете тънки тръбички, които минават през домовете на всички, които живеят в първия отоплителен кръг от първия до осмия етаж. Това значи, че и те получават спомагателна топлота, защото през тях минава цялата топлота, която би трябвало да доближи до всичките горни етажи ". Това съобщи Елизабет Павлова, пресаташе на "Топлофикация София " в утринния блок на Българска национална телевизия "Денят стартира ". Водещият Иво Никодимов я попита какво би трябвало да прави с тръбичките, които топлят банята му, тъй като той не желае тя да се трансформира в сауна и не желае да заплаща за нея.
"Нека да не забравяме, че и това се води отоплително тяло, посочи Елизабет Павлова. За старите здания за жалост не може да бъде направена смяна в сградната апаратура и надлежно наредбата важи за всички консуматори. В София има много здания с два кръга на отопление и там нещата са други. Трябва да уточним, че не "Топлофикация " разпределя дяловото систематизиране, а компаниите, отговарящи за това ", сподели още пресаташето. 
Никодимов я попита има ли заплаха столичани да останат без топло поради възможни повреди през студените дни. "Под краката на столичани има хиляда километра тръби. Няма по какъв начин да сменим всичко, само че това, което е по-рисково, е сменено през лятото. На този стадий всичко е обикновено ", увери Елизабет Павлова.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР