Нека не се лъжем. Всички искаме да изкарваме повече пари.

...
Нека не се лъжем. Всички искаме да изкарваме повече пари.
Коментари Харесай

Какво да направим, за да изкарваме повече пари?

Нека не се лъжем. Всички желаеме да изкарваме повече пари. Дали, с цел да живеем по-добре, да пестим повече или да отидем на мечтаното странствуване - аргументите нямат значение. В тази публикация ще се опитаме да ви дадем няколко хрумвания за това по какъв начин да изкарвате повече пари. 

Повишете квалификацията си
Разходите порастват доста по-бързо от приходите
Разходите за семействата у нас нараствата осезаемо по-бързо от приходите на фона на всеобщото повишаване на артикули и услуги. Общият дохо...
Прочети повече
Ако желаете да изкарвате повече пари, само че към този момент сте стигнали до тавана, който вземате за своите познания и умения, то би трябвало да повишите квалификацията си. Научете нов език, ново умеене, работа с нов програмен продукт или нещо друго, което ще ви помогне да станете по-ценни фрагменти в професионалното ви направление. Истината е, че с цел да получите по-голяма сума пари би трябвало да ги заслужите. 

Инвестирайте

Можете да получите въздържан приход или да спечелите от растежа на своята инвестиция с течение на времето. Основната концепция на вложението е вашите пари да порастват или най-малко да запазят своята стойност без вие самите да вършиме нищо. Отделете сума на месец, която смятате, че можете да си позволите и я инвестирайте в активи, които сте проучили добре. Акции, криптовалута, злато, парцели, P2P вложения.....Възможностите са съвсем неограничени. Избягвайте нещо, от което не разбирате. 

Намерете си спомагателен източник на приходи
ЗОДИЯТА, която ще завоюва огромна сума ПАРИ от лотарията през 2022 година
През новата година шансът ще настигне една от зодиите. Представителите й няма да повярват какво в действителност ги сполита в живота. Разбира...
Прочети повече
Нещо, което можете да извършите, с цел да печелите повече пари, е да си намерите спомагателен източник на приходи. Много хора стартират втора почасова работа, други се занимават с нещо, което да им носи пари, като това да трансфорат заниманието си в бизнес. И това е прелестно. Повече приходи значат повече благоприятни условия. Все отново не го правете на цената на здравето си. Защото тогава парите, които изкарате ще отидат за това да платите лекуването си. 

Искайте да ви покачат заплатата

Най-простото нещо, което съвсем никой не смее да направи в наши дни. Искайте покачване на заплатата. Това не е по никакъв начин мъчно. Можете да говорите с началниците си и да видите какви условия биха сложили, с цел да се случи това. А в случай че сте във компанията отдавна и няма смяна на възнаграждението ви, може да изтъкнете този факт. Имайте поради, че може да има и покачване, което да значи повече пари, само че и повече отговорности за вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР