Нека не допускаме провокациите да бъдат сред нас на обявения

...
Нека не допускаме провокациите да бъдат сред нас на обявения
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград с много силно изказване за ромския конфликт, ето към какво призова той

Нека не позволяваме провокациите да бъдат измежду нас на оповестения на следващия ден митинг. Това написа кметът на Община Асеновград Емил Караиванов в обществения си профил във " Facebook " във връзка готвения за на следващия ден, 2 юли, митинг в града след нападението над млади спортисти.

" Скъпи асеновградчани и другари, в неделя, 2 юли, Асеновград се чака да бъде фокус на внимание и страсти поради оповестения цивилен митинг. Нажежени пристрастености, волни или неволни провокации, обективни претенции или предпочитание за демонстрирана сила- всичко това може да се случи. За жал, има индикации за сили, които съзнателно се готвят за основаване на вълнения. Правото на всички асеновградчани да имат реакции и искания по какъв начин по-добре да живеят и против какво да недоволстват в никой случай не би трябвало да стане мотив за излишно напрежение, привнесено извън или съзнателно предизвикано измежду Асеновград ", написа Караиванов.

" Затова горещо приканвам всички ви да бъдем рационални преди, по време и след проведения митинг. Вярвам, че органите на реда ще създадат най-хубавата обезпеченост за една мирна изява, без ескалации и физически разправи. Призовавам всички към рационални реакции и зоркост.
Нека не позволяваме провокациите да бъдат измежду нас. Защото тези, които ще ги донесат, ще си тръгнат, а ние ще продължим да живеем тук и да желаеме обща сигурност, успокоение и гаранция за ред и закон.

Бъдете рационални, искам на всички ви добра неделя! ", добавя кметът на Асеновград.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР